Шанс да направим правилния избор!

Пълнолунието на 5 октомври настъпва в 20,41 ч в знака Овен! Всички много добре знаем, че пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение...

606 0

Пълнолунието на 5 октомври настъпва в 20,41 ч в знака Овен!

Всички много добре знаем, че пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по различни начини и оказва своето въздействие върху нас много индивидуално.

В точния момент на пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение.

Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шанс да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с рисковете. Под въздействието на пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и да навредим както на себе си, така и на околните.

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на пълнолунието е много силна. В различните култури и религии съществуват различни ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета, за усилване на всички ваши желания.

Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на пълнолунието и през следващия ден.

loading...