Шанс да направим правилния избор!

Пълнолунието на 5 октомври настъпва в 20,41 ч в знака Овен! Всички много добре знаем, че пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение...

729 0

Това събитие ще подчертае противоречието между личните ни желания и интересите на хората около нас. То е и напомняне да се избавим от вредните навици, които ни държат настрана и ни изолират от другите хора. Стремежът да действаме сами често е похвален и се явява признак на индивидуалност, но не трябва да забравяме, че взаимодействието с другите обогатява както нас, така и живота ни.

С енергията на Овена се учим да откриваме своята уникална идентичност. Овенът управлява новото начало, действията, приповдигнатостта, новаторските подходи и действия.

Пълнолунието ще ни направи много енергични, пълни с мощ и сила. Огромна амбиция ще лъха от нас и ще бъдем целенасочени към своите задачи и планове. Ще отстояваме себе си по най-различни начини. Ще искаме всичко да се случва сега и на момента, няма да имаме нужното търпение. Ще бъдем импулсивни, бързи и малко по-агресивни в някои моменти.

Внимавайте обаче с това нетърпение, защото прибързаните действия могат да доведат след себе си всякакви предизвикателства. Внимавайте с другите и спазвайте мярка, защото днес страстите могат да се разпалят. Не влизайте в излишни спорове – ще бъдат безсмислени и всичко това може да доведе до пълен провал. Овладейте своите пориви, страсти и енергия, за да не се получи избухване в личен или професионален план. Днес ще сме много жизнерадостни, със силен, харизматичен и приключенски дух.

Нищо няма да може да ни спре, с всичко ще се справим, каквото и да е то, за да постигнем целите си бързо и сега.

Пожелавам ви, ако все още търсите новото начало в живота си, да е дошъл нужният момент! Погледнете в огледалото. Вярвайте в себе си! Действайте!

Ивелина Рускова, астролог

loading...