8 съвета от щастливата жена

shtastliva gena

1. Жената във всяка ситуация трябва да бъде жена. За съжаление, много жени забравят за това. Нейният главен минус – това е прекомерната емоционалност, която проявява, когато излиза...

1021 0

1. Жената във всяка ситуация трябва да бъде жена.

За съжаление, много жени забравят за това.
Нейният главен минус – това е прекомерната емоционалност, която проявява, когато излиза от равновесие. Много често в състояние на гняв, жените казват много думи, за които след това съжаляват, когато гневът утихне, и извършват такива деяния, от които после често се срамуват.
Ето защо във всяка ситуация жената трябва да се научи да се контролира. Ако жената научи това, много ярко ще се откроява на фона на всичките си приятели.

2. Не се унижавайте. Уважавайте себе си.

Ако изборът е между достойнство и поддържане на отношения, винаги избирайте достойнство. Не ви е нужен човек, който не ви уважава. За много кратко време ще намерите човек, който наистина е достоен за вас.

3. Не бъдете майка за мъжа.

Не е необходимо да се грижите прекалено много за него. Няма смисъл. Мъжът винаги трябва да се чувства мъж, а най-вероятно ви трябва брутален мъж, а не изтривалка, така че позволявайте му да взема решения, дори ако те след това се разкайва за тях.
Но и никога не забравяйте поговорката: „мъжът е главата – жената е шията. „Направлявайте мъжа, но така, че той да не предполага това.

4. Излъчвайте увереност.

Не сравнявате себе си с другите му партньорки. Това е глупаво. В края на краищата, вие вероятно сте много по-добра от тях, ако ги е оставил заради вас. Помислете за това.

5. Вие трябва да изглеждате женствена и нежна.

loading...