Шен Мен („Врата небесна“) техника за премахване на стреса

shen men

Марк Сандомирски е доктор на медицинските науки и психиатър, помагащ на пациентите си да се освободят от стреса с помощта на проста техника. Причините и последиците от стреса...

2257 0

Марк Сандомирски е доктор на медицинските науки и психиатър, помагащ на пациентите си да се освободят от стреса с помощта на проста техника. Причините и последиците от стреса са различни и хората го изпитват по различни начини.
След стресът остава неприятното усещане, последвано от чувство на тежест или болка в някои части на тялото.

Първото нещо, което трябва да направите е да се отървете от всички разрушителни емоции. Не ги дръжте в себе си. След това отстранете физическите последствия. Психо-рефлексологията може да ви помогне затова. Факт е, че природата е създала някои анти-стрес точки в тялото. Те просто трябва да се масажират, за да се освободите от стреса.

Китайците наричали тази точка Шен Мен или „Врата небесна“, защото нейното масажиране носи небесна енергия за тялото . Шен Мен е дълбока, чудотворната точка, която засилва цялостното здраве на тялото, намалява стреса и повишава енергийния поток.

Тази точка потиска възпаленията и нейното масажиране облекчава болката във всяка част на тялото. Шен Мен или „Врата небесна“ се намира в центъра на горната част на ухото.

loading...