Щастливите дати в годината на Петела

2017‐а е годината на Огнения петел според Китайския хороскоп . Той е символ на новото начало, смелостта и справедливостта. А ето и няколко съвета как да бъдете щастливи...

1137 0

2017‐а е годината на Огнения петел според Китайския хороскоп . Той е символ на новото начало, смелостта и справедливостта.

А ето и няколко съвета как да бъдете щастливи през годината на Огнения петел. ‐ За да уравновесите енергийния поток и да бъдете по‐ балансирани и омиротворени, изберете земни цветове за интериора в дома и офиса си.

Например декорации и предмети в теракота, охра, жълто, кафяво, сиена, съветва астрологът Милена Вълканова пред „Една.бг“. ‐ Що се отнася до металните бижутата, през новата година изберете златото.

Избягвайте бижута и скъпоценни камъни като червен топаз, червен рубин, родохрозит, за да не възбуждате прекалено огнения елемент, който и без това е в изобилие през 2017‐а. ‐ В облеклото заложете на меки, пастелни и земни тонове и избягвайте червения цвят. Цветовете, които носят късмет през годината на Петела, са кафяво, златисто и жълто.

За дома: ‐ Направете основно почистване в къщата си, като най‐ накрая се отървете от всички ненужни вещи и дрехи, които сте захвърлили в някой шкаф. ‐ В годината на Петела внесете повече огън в дома си. Украсете със свещи и не забравяйте да ги палите по‐ често.

В личен план: Ако сте в продължителна връзка, 2017‐а е подходяща за сключване на брак. От друга страна, ако любовният ви живот със сегашния партньор не върви, през тази година е най‐добре да вземете крайно решение и да започнете начисто с нов човек. Важно е да премисляте всеки ход и да не се отдавате на импулсивни решения. За важни събития в бъдеще заложете на датите 5, 7 и 8. През новата година това са цифрите на късмета.

loading...