Силата, която привлича мъжа и жената

Не е хормоналната съвместимост, не е сходството на интереси, не е общо минало / настояще / бъдеще, не това държи мъжът и жената заедно. Невъзможно е да се...

4269 0

Не е хормоналната съвместимост, не е сходството на интереси, не е общо минало / настояще / бъдеще, не това държи мъжът и жената заедно. Невъзможно е да се предскаже хода на събитията във вашата двойка, ако тя се основава на по-горе изброените неща.

Не, силата, която е в състояние да задържа един мъж и една жена заедно, е много по-силна. Само тя е в състояние да извърши чудо, само с нейна помощ се появяват нови хора, осъществяват се проекти, строят се градове. Силата, която привлича мъжа към жената, и обратното – това е един много силен енергиен магнит, който е в състояние да преодолява разстояния, да увеличава или да намаляване скоростта на времето, да създава специфични условия, като отчита хиляди обстоятелства.

Този магнит е лесно различим, има простите свойства на магнита, тази връзка не може да се прекъсне. Тя може да причини различни неудобства, може да помете всичко по пътя си, понякога се създава впечатлението, че тя ви пречи, но не може да бъде спряна. Това е нейното основно свойство, по което лесно може да бъде разпозната.

Не може да се определи конкретен център, който се привлича към друг център (например, в тялото ви), невъзможно е да се назоват очевидни причини, по които протича комуникацията, няма разумно обяснение на тази връзка, но тя съществува. Тя е движещата сила на прогреса, тя помага на хората наоколо да вярват (в най-широкия смисъл на думата), тя защитава от „лошото време.“

За Тази връзка не е необходимо да се полагат грижи по някакъв специален начин, тя самата се грижи за себе си, тя има своя собствена имунна система. В самото си начало, тя е като бебе, има много силна воля за живот, най-ярки желания, след това тя просто расте и се развива наравно с вашите личности.

loading...