Силен скок в енергията от средата на Юни

Тези дни енергията около нас е изключително силно заредена. За този скок в енергийните нива наоколо има няколко причини. Пълнолунието, ретроградното движение на по-важните планети, слънчевите бури и...

601 0
Тези дни енергията около нас е изключително силно заредена. За този скок в енергийните нива наоколо има няколко причини. Пълнолунието, ретроградното движение на по-важните планети, слънчевите бури и атмосферните честоти достигат енергийни пикове, и оказват силно въздействие върху нашето електромагнитно поле. Подобни енергии работят на клетъчно ниво и могат да предизвикват в нас цялостна енергийна трансформация. 

Енергията през Юни

В момента сме под влияние на изключително силна енергия, която съчетава излъчвания от Луната, Слънцето, Юпитер, Сатурн и Нептун в наша посока.

В дните около 17-19 Юни енергията ще бъде особено наситена и ще продължи да ни въздейства и направлява чрез мощни импулси поне още две седмици.

Енергията през Юни

Намираме се под влиянието на силен слънчев вятър и геомагнитни бури.

Слънчевите ветрове са потоци със заредени частици (електрони и протони), които земното Слънце, изхвърля в наша посока. Геомагнитните бури са директно свързани със слънчевия вятър и могат да станат причина за повреди в електропреносната мрежа, в работата на спътниците и да влияят на човешкото здраве, особено при по-чувствителните хора.

Слънчевите ветрове също могат да предизвикат в нас прекалена и необичайна умора, чувство на безпокойство, тревога или подтиснатост, свръхчувствителност и емоционалност, ярки и пророчески сънища, нарушения в съня, кошмари… Основна причината за тези усещания е нашата вибрационна честота, която се явява с доста по-ниски вибрационни нива, в сравнение с извиращата енергия към нас от Космоса.

Ако умеем да се настроим на по-високи вибрации, тази енергия ще ни подейства като повиши интуицията, самосъзнанието ни, емоционалната ни интелигентност, прозорливостта ни, способността ни да засичаме синхроничности и да разчитаме знаците на Съдбата.

Настройваме се на по-високи вибрации като се концентрираме в положителното, занимаваме се със съзидателни дейности, прекарваме повече време сред природата, пием много вода, правим си водни и солни процедури, медитираме, храним се с жива храна (чисти плодове, зеленчуци и варива), поддържаме телесна активност, обичаме, прощаваме, радваме се на живота, и не се ядосваме…

Енергията през Юни

Силна доза положителна и заземяваща енергия в момента към нас извира от Юпитер, Сатурн и Нептун

Двете най-големите планети в Слънчевата система са ретроградни спрямо Земята. Тежкият Сатурн и щастливецът Юпитер са планети, чието ретроградно движение е по-скоро благословия за нас, отколкото прът в колелата. Ретроградността им увеличава силата и присъствието на всички техни характеристики в живота ни. Едната ни дарява с тежест и дисциплина, а другата  с разгръщане и късмет.

В комбинация, ретроградните Юпитер и Сатурн ни носят мощен импулс за трансформация, попътен космически вятър, обновление, прераждане, разгръщане и приключване на кармични цикли.

Енергията през Юни

Лекичко към тях се присъединява и Нептун, който в момента навлиза в ретроградна сянка. В ретроградната сянка на Нептун фантазията и интуицията ще се засилят. Ще станем изключително прозорливи и ще прогледнем за много неща, които в обичайния свят ни се губят.

Света на ретрограден Нептун е свят на висша проницателност, на чудеса и магии. Той е от друго измерение и не трябва да го бъркаме и припокриваме съвсем с нашия, за да не се изгубим…

loading...