Символ на името-Ето какво ще ви разкрие за вас самите

Името на човек предопределя неговите характер и съдба. Или поне това проповядват в много древни култури. Индианците например са кръщавали потомците си с имена на животни, природни стихии...

709 0

Името на човек предопределя неговите характер и съдба. Или поне това проповядват в много древни култури.

Индианците например са кръщавали потомците си с имена на животни, природни стихии и растения, защото вярвали, че техните символи ще оставят силен отпечатък върху личността на детето.

И до днес се смята, че всяко име отговаря на даден символ, макар и той все по-рядко да намира мястото си в нашата култура.За да разберете, какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас, според древните вярвания, е нужно само да съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после да редуцирате резултата до едноцифрено число.

Пример: Виктория = 4 + 6 + 2 + 2 + 3 + 6 + 6 + 6 = 35 = 3 + 5 = 8

Кон

Хората, чието име носи символа на коня, се отличават с една загадъчна непримиримост и непокорство. Те винаги се бунтуват срещу несправедливостта, лъжата, тиранията и последното, което могат да направят е да седят и да гледат безучастно. Обожават живота и свободата, за тях тя е най-ценното им богатство. Но това съвсем не означава, че не са способни да създадат семейство, напротив. Просто са от онези хора, които никога няма да направят нещо необмислено заради моментна прищявка. Когато решат да свият гнездо и да се установят, обикновено го правят завинаги. Но, ако се опитате да им налагате собствените си ограничения или да ги вкарате във вашите релси, ще ги загубите.

Змия

Може би очаквате да ви кажем, че тези, чието име носи символа на змията, са зли, опасни и фатални, но това не е точно така. Всъщност, те са строги, но много справедливи. Никога не нападат, ако не са били наистина предизвикани. Отличават се с изключително добре развита интуиция и бързина на мисълта. Мразят застоя и страдалчеството. От тях едва ли ще чуете да се оплачат, че нещо им тежи, няма да ги видите и да се самосъжаляват. Това е против природата им. Много борбени и пробивни личности, които са способни да се адаптират към всяка новост.

Слон

Мъдрост, чувственост и блестящ ум – това са думите, описващи най-добре хората, носещи име, чийто символ е слон. Отличават се със своята харизма и чар, винаги печелят симпатията на околните. Не си падат по празните приказки, предпочитат действията. Обикновено са добронамерени и много чистосърдечни, но ако ги предадете, обидите или пък още по-зле – ако нараните техен близък, са способни да минат през вас без да им мигне окото. Това са истински хора на честта.

Котка

loading...