Синя Луна във Везни – в събота може да очаквате всичко, дори непредвидимото

Очаква ни колапс от непредвидими събития, хаос, психическите проблеми се задълбочават Синята Луна ни тормози отново и засилва негативното си влияние, което е най-пагубно навръх 31 март. Тогава...

844 0

Очаква ни колапс от непредвидими събития, хаос, психическите проблеми се задълбочават

Синята Луна ни тормози отново и засилва негативното си влияние, което е най-пагубно навръх 31 март. Тогава е пълнолуние в 15:37 ч. наше време, пише „Астро Телеграф“, цитиран от Канал 3.

Терминът за Синята Луна принципно няма нищо общо с цвета на небесния спътник. Това е времето, когато в един и същ месец има второ пълнолуние. Уникалното пък е, че тази година това е втората Синя Луна след януарската. А през февруари нямаше нито едно пълнолуние ( и тогава се използва названието Черна луна).

Тази Синя Луна е в знака на Везни. Това съчетание води до непредвидим колапс от събития. Особено на 31 март. Създава хаос и изкривява мислите. Тогава може да се очаква всичко от всеки, както в положителна, така и в отрицателна насока. Така за един ден могат да произлязат глобални събития, които засягат живота на много хора, дори на цялата планета. При това от най-малкия и несъществен проблем може да се получат големи неразбории, от мухата да произлезе слон и на принципа на снежната топка, която се търкаля по склона и предизвиква лавина от нищо да произлезе нещо.

Синята луна във Везни събужда стадното чувство, народът се превръща в тълпа, която лесно се управлява от всякакви фалшиви новини. Трудно може да се пресее истината. На индивидуално ниво психическите проблеми се задълбочават и се появяват там, където досега не ги е имало.

Освен на Везни това пълнолуние влияе и Венера и допълнително засилва дискомфорта. От друга страна сега сме във фаза на ретрограден Меркурий. Има битка на небесните енергии и става непредвидимо коя стихия ще надделее, затова трудно човек може да се подготви за деня на Синята луна. Просто трябва да бъдете внимателни, съветват експертите.

loading...