Скоро! Голямото преминаване на Слънцето в Лъв, ще засегне всички зодии!

Най-ярката звезда на нашата слънчева система Слънцето е не само най-ярката звезда в Слънчевата система, но и добър източник на енергия. Съгласно астрологията Слънцето играе жизненоважна роля във...

1016 1
Най-ярката звезда на нашата слънчева система

Слънцето е не само най-ярката звезда в Слънчевата система, но и добър източник на енергия. Съгласно астрологията Слънцето играе жизненоважна роля във всички планетни промени, които се случват и неговото присъствие (или липса) в определена планета има огромна разлика.

Голямото преминаване на Слънцето в Лъв

Според астрологията, на 17 август 2017 г. в 01:01 ч. Слънцето ще премине през Лъв, това е управляващ зодиакален знак. То ще остане там до 12.55 ч. на 17 септември 2017 година. Казва се, че този транзит ще засегне всички зодиакални знаци по един или друг начин. Прочетете, за да знаете как ще се отрази на Вас.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Ивон Отговор

    И накрая,съвсем естествено е,че събирателната нам,……..всеки поотделно разбира се…….,змиеновидна наша зодиакална същност,успешно сформирана от всички наши Лъвски позиции и изразявания на съвкупните ни зодийни аспекти,……да представлява и видимо и сетивно една смесица от цялостният ни Лъвско-Слънчев арсенал в облика на един ядрено- резониращ и намагнетизирващ резонанс например околността ни,и то отвътре навън,и след такова наше творческо и самотворящо самовдъхновено ни представяне,дори и зад затворени врати и без публика,то напълно нормално е всички вкупом да се самонаправлим към най-висшите си върховни преживявания,и така всички успешно и синхронно да си разширим многоаспектните ни същности,едновременно и емпатично,безусловно отдадени един на друг,всеки от самият себе си към другите…..