Скоро! Голямото преминаване на Слънцето в Лъв, ще засегне всички зодии!

Най-ярката звезда на нашата слънчева система Слънцето е не само най-ярката звезда в Слънчевата система, но и добър източник на енергия. Съгласно астрологията Слънцето играе жизненоважна роля във...

1017 1

Овен

За овните Слънцето ще се премести в петата къща от знака на Луната. Смята се, че този транзит ще донесе финансови печалби в живота ви – това също е перфектната възможност да прекарате времето си със семейството си. Нещата обаче може да не са твърде добри на работното ви място, така че ще трябва да се погрижите.

Телец

С този транзит Слънцето ще се премести в 4-та къща. Тя носи със себе си смес от добри и лоши новини, тъй като може да има проблеми по отношение на връзката с вашия партньор – може да се сблъскате с внезапни проблеми със съвместимостта. От светлата страна може да получите повишение на работа или близък член на семейството ви да се възстанови от дълго заболяване.

Близнаци

По време на този транзит Слънце ще се премести в третата къща от знака на Луната. Този транзит ще ви помогне да откриете нови пътища в живота си и да ви дадете възможност да предприемете изчислени рискове – може да сте в състояние да пътувате в търсене на нови начинания и да излезете победоносно по пътя. Също така е подходящо време да инвестирате в парични въпроси.

Рак

Слънцето ще се премести във втората къща от знака „Луна“ по време на този транзит. Този транзит, по всяка вероятност, ще ви накара станете по-чувствителни и раздразнителни. Може да имате чести караници с партньора си и може да не сте в състояние да обясните позицията си на всички – ще срещнете и проблеми на работното място и може да имате проблеми със съсредоточаването.

Лъв

Тъй като самият Лъв е управляван от Слънце, той ще се премести в знака на вашата Луна. В резултат на това може да се почувствате по-силни, дори непобедими по време на тази фаза! Ако се борите със здравословен проблем, тогава това е времето, когато здравето ви ще започне да се възстановява – може да бъдете повишени и на работното място. Всичко на всичко, това е добра фаза за вас!

Дева

По време на този транзит, Слънцето ще се премести в 12-та къща от знака на Луната. Казват, че този транзит ще ви донесе много възможности да пътувате в чужбина – такова пътуване, което може да се проведе както за бизнес, така и за удоволствие, ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да планирате живота си по-добре. Въпреки това, бъдете предпазливи по отношение на разходите през тази фаза.

Везни

С транзита на Слънце в Лъв ще се премести в 11-та къща. Професионално, това ще бъде блестящо време за вас! Ще можете да достигнете нови висоти в кариерата си и вашите началници ще оценят упоритата работа и отдаденост, които сте отдали на вашата кариера. От друга страна, личният ви живот може да страда поради това, така че дайте достатъчно време на вашето семейство и партньор.

Скорпион

По време на този транзит, Слънцето ще се премести в 10-та къща от знака на Луната. Подобно на Везни, този транзит ще донесе успех в професионалния ви живот. Може дори да получите повишение и да пътувате в чужбина. От друга страна някой в ​​семейството ви, особено майка ви, може да страда от изтощително заболяване и състоянието й може да е критично, така че се грижете за нея.

Стрелец

По време на този транзит Слънце ще се премести в 9-та къща от знака на Луната. Ще се насладите на огромен успех през този период – вашата позиция в обществото ще се подобри и ще се насладите на славата. Ако имате собствен бизнес, това също ще ви донесе лаври и ще имате нови успехи.

Козирог

С този транзит Слънцето ще се премести в 8-та къща от знака на Луната. Това ще се окаже не толкова добра фаза за вас. Може да се разболеете или да понесете финансови загуби. Не само това, може дори да попаднете в спор със семейството си по въпроси, свързани с недвижимото имущество. Уверете се, че поддържате спокойствие през този период.

Водолей

По време на този транзит, Слънцето ще се премести в седмата къща от знака на Луната. Това е фазата на брачните проблеми в живота ви и вие ще имате проблеми с партньора си. Конфликтите между вас и партньора ви биха могли да растат – налага се да се справяте тактично. От друга страна, финансовият успех е ударника през този период.

Риби

Слънцето ще се премести в 6-та къща от знака на Луната. Може да срещнете финансова нестабилност през този период или да пострадате от огромни загуби. Вашият семеен живот също ще бъде в бъркотия. Обаче всичко, което трябва да направите, е да имате търпение и всички ваши проблеми ще бъдат решени. Както се казва “всичко ще мине”.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Ивон Отговор

    И накрая,съвсем естествено е,че събирателната нам,……..всеки поотделно разбира се…….,змиеновидна наша зодиакална същност,успешно сформирана от всички наши Лъвски позиции и изразявания на съвкупните ни зодийни аспекти,……да представлява и видимо и сетивно една смесица от цялостният ни Лъвско-Слънчев арсенал в облика на един ядрено- резониращ и намагнетизирващ резонанс например околността ни,и то отвътре навън,и след такова наше творческо и самотворящо самовдъхновено ни представяне,дори и зад затворени врати и без публика,то напълно нормално е всички вкупом да се самонаправлим към най-висшите си върховни преживявания,и така всички успешно и синхронно да си разширим многоаспектните ни същности,едновременно и емпатично,безусловно отдадени един на друг,всеки от самият себе си към другите…..