Скоро: Сатурн в Козирог – идват съдбовни и необратими промени за България

Наближава влизането на Сатурн в Козирога, което ще бъде съдбовно и необратимо за България, защото Сатурн е неин управител и защото в качеството си на такъв ще транзитира...

2197 0

Наближава влизането на Сатурн в Козирога, което ще бъде съдбовно и необратимо за България, защото Сатурн е неин управител и защото в качеството си на такъв ще транзитира асцедента, тоест Азът на България.

Азът ще се измени! Преди това обаче ще се случи един още по важен транзит на Сатурн. Той ще мине на 27 градуса в Стрелеца през северния лунен възел на 28 ноември и с това ще даде старт с фойерверки на новия космически цикъл за България.

Някъде по това време, като блик, като светкавица ще просветне за миг образ на това, което ще се случи в бъдещето у нас. Будните в този ден и следващият ден нека наблюдават, да видим какво ще схванат.

Транзитите на Сатурн са описани надълго и нашироко, четете. Както много пъти съм загатвала, иде време на дълбоки и трайни промени на всички нива в България, които ще продължат с години и ще имат значение за векове напред.

Когато ми се разреши, ще споделям тук каквото ми се разреши. Но отсега предупреждавам – промените може да са неприятни!

Даже твърде неприятни.

Със сигурност за някои ще са много неприятни, за други приятни – кой каквото си е постлал. Но то в живота винаги е така, за едни сватба, за други брадва.

За тези, коиго досега са били на сватбата, ще дойде брадвата. И обратното. Такъв е животът. Още нещо – много сериозно ще се постави на дневен ред външно политическата ориентация на България.

loading...