Скритата гимнастика – най-ефективната техника за мързеливи

Скритата гимнастика за отслабване – това е един от най-ефективните методи, който няма аналог в света. Комплексът от упражнения ви позволява да се отпуснете и да служи за...

428 0

Скритата гимнастика за отслабване – това е един от най-ефективните методи, който няма аналог в света. Комплексът от упражнения ви позволява да се отпуснете и да служи за профилактика на много сериозни проблеми, нарушения в зрението, нарушения на паметта, мигрена, главоболие и дори увеличаване на теглото, тенденция, която се появява при седящ начин на работа.

Тази гимнастика отнема точно 6 минути, но трябва да се прави всеки ден, всеки час. Упражненията могат да се извършват докато седите, ходите, на работното място – навсякъде. Три дни по-късно вече ще се чудите как мускулите ви са се  стегнали , а стрелката на кантара е започнала да се движи в обратна посока. Вие питате колко време трябва да правите това? Постоянно. Но не се притеснявайте, защото в крайна сметка сами ще разберете, че  това не е трудно за вас и ще бъде нещо обичайно.

1. Стъпалата напълно докосват земята. Повдигайте и отпускайте петите – 40 пъти.

2. Повдигайте и спускайте пръстите на краката – 40 пъти.

3. Свивайте и отпускайте мускулите на бедрата – 40 пъти.

4. Бавно стягайте коремната стена – на издишване, на вдишване  се върнете в изходно положение – 15 пъти.

5. При изправен гръб движете лопатките  към гръбначния стълб – 40 пъти, като се уверите, че раменете ви не се движат нагоре-надолу!

6. Разтворете ръцете на различни страни на нивото на плещите. Стискайте и отпускайте юмруци 40 пъти.

7. Завъртете главата на 90 градуса  – наляво, надясно – 40 пъти.

8. Опънете брадичката напред – 40 пъти.

loading...