Скритата гимнастика – най-ефективната техника за мързеливи

Скритата гимнастика за отслабване – това е един от най-ефективните методи, който няма аналог в света. Комплексът от упражнения ви позволява да се отпуснете и да служи за...

761 0

Скритата гимнастика за отслабване – това е един от най-ефективните методи, който няма аналог в света. Комплексът от упражнения ви позволява да се отпуснете и да служи за профилактика на много сериозни проблеми, нарушения в зрението, нарушения на паметта, мигрена, главоболие и дори увеличаване на теглото, тенденция, която се появява при седящ начин на работа.

Тази гимнастика отнема точно 6 минути, но трябва да се прави всеки ден, всеки час. Упражненията могат да се извършват докато седите, ходите, на работното място – навсякъде. Три дни по-късно вече ще се чудите как мускулите ви са се  стегнали , а стрелката на кантара е започнала да се движи в обратна посока. Вие питате колко време трябва да правите това? Постоянно. Но не се притеснявайте, защото в крайна сметка сами ще разберете, че  това не е трудно за вас и ще бъде нещо обичайно.

1. Стъпалата напълно докосват земята. Повдигайте и отпускайте петите – 40 пъти.

2. Повдигайте и спускайте пръстите на краката – 40 пъти.

3. Свивайте и отпускайте мускулите на бедрата – 40 пъти.

loading...