Слънчевото Затъмнение в Лъв утре: Какво е добре да направите

На 21.08. в 21.00 часа вечерта настъпва слънчево затъмнение в знака Лъв. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето и със Северния Възел (мястото където пътя...

926 0

На 21.08. в 21.00 часа вечерта настъпва слънчево затъмнение в знака Лъв. Тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето и със Северния Възел (мястото където пътя на Луната пресича еклиптиката, пътя на Слънцето), което значи, че Луната ще застане в права линия между Земята и Слънцето, така че нощното Светило ще закрие Дневното.

От 20.08. до 22.08 най-силно ще усещаме действието на феномена, като 20.08 е подходящ за правене на равносметка, приключване на дейности, анализ на доскорошни постижения и поставяне на нови цели, 21.08. денят на затъмнението е добре да не се захващаме с нови неща, понеже има риск да допуснем ненужни грешки, докато 21.08. денят след затъмнението, както и следващите дни, в които Луната ще е растяща, ще са идеални за започване на нови начинания и стартиране на различни проекти.

В личен план най-силно ще се отрази затъмнението върху представителите на Лъв, Дева, Скорпион, Козирог, Телец и Водолей, както и при тези, които имат Слънце, Луна, или Асцендент в знака Лъв или ако го имат на меридиана си. Това може да донесе за някои здравословни проблеми, за други загуба на пост, власт, авторитет, провал в кариерата.

При всички тези хора ще се натрупат много подводни течения, претенции, болезнени състояния, поредица от събития и обстоятелства, при които сякаш ги следва само лош късмет.

Възможни са изблици на агресия и невъздържаност, отслабване самоконтрола, превъзбуденост на нервната система, спад на енергията и жизнените сили, влошено самочувствие. Възможно е неадекватно поведение при някои. В личен план може да се провокират внезапни конфликти и прекъсване на взаимоотношенията не само с партньор, но и с роднини, които после трудно ще бъдат възстановени.

Слънчевото затъмнение може да извади на повърхността стари и нерешени проблеми. Все пак как ще ви се отразят затъмненията зависи от това къде попадат в личния ви хороскоп и какви аспекти сключват.

loading...