Слънце в Близнаци – ползотворен период за въздушните знаци

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Близнаци от 21.05. до 21.06. Престоят на Слънцето в знака, който...

1065 0

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Близнаци от 21.05. до 21.06.

Престоят на Слънцето в знака, който отговаря за средствата за комуникация и транспорт, любопитството, събирането на информация от различни източници, пътуванията, взимането на изпити, попълването и подаването на документи и сключването на договори, ще се отрази благотворно на повечето от нас.

Някои от нас ще се впуснат в осъществяването на важни сделки, други ще обърнат сериозно внимание на образованието си, като положат необходими изпити, трети ще трупат нови знания за собствено обогатяване, докато четвърти ще пътуват към интересни дестинации или ще имат ангажименти с колите, лаптопите или телефоните си.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще направят значителни промени в своя живот и ще поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

loading...