Слънце в Дева: Успешен период за земните знаци

От 23.08. до 23.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Дева, най-практичния и ориентиран към подробностите знак от...

446 0

От 23.08. до 23.09. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Дева, най-практичния и ориентиран към подробностите знак от зодиака.

Периодът е идеален за оправяне и подаване на документи, преразглеждане на бюджета и регулиране на финансите ни. Бихме могли да го използваме за структуриране на задълженията и преразглеждане на приоритетите ни. Много е вероятно също така да успеем да обърнем сериозно внимание на здравето и тонуса ни, отделяйки време за спорт и разходки, ще регулираме диетата и здравословния си режим на хранене.

Някои от нас ще стартират връзки през периода, други ще предприемат по-сериозни стъпки в настоящо партньорство, трети ще променят насоката в работата си, четвърти ще изграждат нещо важно, най-вероятно стабилна структура в някоя сфера на своя живот.

Най-силно ще усетят преминаването на Слънцето през Дева земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да напредват бавно, но сигурно във важна за тях посока. Много е вероятно да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да стимулират израстването им.

loading...


Коментари