Слънце в Козирог: Напредък по важни въпроси за земните знаци

От 21.12. до 20.01. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Козирог. Това е знакът символизиращ пречките и трудностите,...

310 0

От 21.12. до 20.01. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Козирог. Това е знакът символизиращ пречките и трудностите, но и последователното изграждане на стабилни структури.

Много е вероятно да успеем да обърнем сериозно внимание на здравето и тонуса ни през периода, отделяйки време за спорт и разходки, както и регулиране на диетата и здравословния си режим на хранене.

Престоят на Слънцето в Козирог е идеален за градене на стабилна структура в някоя сфера на нашия живот. Периодът ще бъде подходящ за стартиране на нови начинания и за предприемане на по-сериозни стъпки в постигането на целите ни. Възможно е да ни се наложи да поемаме допълнителни отговорности, както в любовта, така и в работата, да преборваме конкуренти и да се доказваме пред авторитети, но стараейки се, ще имаме успех и ще постигнем желаните резултати.

Тези от нас, които не са доволни от ангажираността си, биха могли да използват периода за голяма промяна в работата си, за преразглеждане на бюджета и регулиране на финансите си. Бихме могли да структурираме на задълженията си и да преразглеждаме приоритетите ни. В личен план не е изключено да стабилизираме връзките си, местейки се заедно, сключвайки брак или създавайки ново поколение.

loading...