Слънце в Овен: Следващите 30 дни са изключително важен период за 3 зодии

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателните ни желания ще премине през знака Овен от 20.03. до 20.04. Знакът Овен отговаря за старта...

1061 0

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателните ни желания ще премине през знака Овен от 20.03. до 20.04.

Знакът Овен отговаря за старта и началото на нещата, за енергията, която влагаме и за начините, по които се отстояваме.

По тази причина през периода ще сме особено нетърпеливи, борбени и конкурентно способни.
Не е невъзможно да започнем нови, интересни ни начинания и да влагаме енергията си в проекти и с хора, които ни допадат. Преминаването на Слънцето през знака Овен ще се отрази извънредно благоприятно на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни множество социални изяви и обществени ангажименти. Където и да попаднат тези знаци ще успяват да стават център на внимание и да изпъкват пред останалите със знанията, уменията, възможностите и външния си вид. В работата те ще берат плодовете на изминали усилия и ще постигнат значителен напредък с вече започнати проекти.

Много възможно е през периода да успеят да погледнат ситуациите, в които се намират под нов ъгъл и по този начин да разрешат отдавна тормозещ ги проблем.

loading...


Коментари