Слънце в Рак: Финансова стабилност за въздушните знаци Водолей, …

На 21.06. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, изява и съзнателни нужди, влиза в знака Рак и ще остане там до 22.07. Знакът Рак е най-грижовният и...

988 0

На 21.06. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, изява и съзнателни нужди, влиза в знака Рак и ще остане там до 22.07. Знакът Рак е най-грижовният и ориентиран към дома и семейството знак от зодиака.

През периода ще сме по-склонни от обикновено да се жертваме за любовта, домовете и семействата си. Ще успеем да обърнем внимание на най-близките си хора и да им докажем привързаността си. Не е изключено някои от нас да се втурнат да помагат на по-възрастни роднини или други хора от семейството си, докато други ще обзаведат или преаранжират жилищата си.

Възможно е също така някои от нас да отделят време за кулинария, декорация, спа процедури, водни спортове, медицина или санитария.

Най-добре ще се отрази престоят на Слънцето в Рак на водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителен напредък с човек на когото държат и ще изгладят отдавна залегнали в отношенията им неясноти, неразбирателства или конфликти.

loading...