Слънце в Риби: Важни промени за водните знаци!

От 19.02. до 20.03. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Риби, най-отнесения и мечтателен знак от зодиака....

703 0

От 19.02. до 20.03. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Риби, най-отнесения и мечтателен знак от зодиака.

През този период можем да очакваме да сме леко объркани и несигурни. Ще имаме стремеж да се отделим от рутината и практичността в ежедневието ни и да се занимаваме с по-духовни теми, с творчество или с дейности, които под някаква форма са ориентирани към общото благо и в услуга на другите.
Много е вероятно някои от нас да се жертват за свой близък през периода или да изискат такава жертва от другия. От друга страна не е изключено да се впуснем да помагаме на някой онеправдан или низвергнат или да се занимаем с благотворителност.

Много по-малко от обикновено ще забелязваме подробностите и незначителните детайли, понеже ще търсим цялостната и пълна картина и как всички и всичко се вписва в нея.

Също така ще сме склонни да идеализираме другите и да се заблуждаваме в мотивите им, което прави периода рисков за подписване на документи, подаване на заявления или закупуване на средства за комуникация или транспорт. Важно е да не избързваме и да не се хвърляме през глава в рискови и не добре премислени сделки.

Периодът е идеален за занимания с медицина, психология, йога, танци, изкуство или плуване.

loading...