Слънце в Скорпион: Най-ползотворен период за водните знаци Рак,…

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Скорпион от 23.10. до 22.11. Знакът Скорпион отговаря за работата с...

1041 0

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Скорпион от 23.10. до 22.11.

Знакът Скорпион отговаря за работата с чужди пари, инвестициите, кредитите, манипулациите, дълбочината в отношенията, драмите, големите промени, операциите, раждането и смъртта.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него.

Възможно е да обърнем сериозно внимание на финансовото си състояние, като изтеглим кредит, успеем да погасим такъв, попаднем на хора, които да вложат средства в наш проект, започнем нова дейност или направим важна за нас инвестиция.

В личен план разположението на Светилото в Скорпион ще ни накара да преразгледаме връзките си и да анализираме отношенията си с любимия, което от една страна би могло да доведе до по-голяма близост и задълбочаване на отношения, от друга страна може да ни накара да раздуем прекалено много проблем и да го нищим, силно натоварвайки връзката си и предизвиквайки ненужни раздори с партньора.

Периодът е добър за правене на планирани операции, лекуване на зъби, стабилизиране на здравословно състояние и забременяване.

loading...