Слънце в Скорпион: Романтичен период за водните знаци

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Скорпион от 23.10. до 22.11. Престоят на Слънцето в знака ще...

746 0

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Скорпион от 23.10. до 22.11.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Знакът Скорпион отговаря за дълбочината в отношенията, драмите, големите промени, операциите, работата с чужди пари, инвестициите, кредитите, манипулациите, раждането и смъртта.

През периода е възможно да обърнем сериозно внимание на финансовото си състояние, като изтеглим кредит, успеем да погасим такъв, попаднем на хора, които да вложат средства в наш проект.

Заради ретроградните Венера (от 06.10 до 16.10.) и Меркурий (от 17.11. до 07.12.) през периода не ни се препоръчва да започваме нови дейности, да правим важни за нас инвестиции, да се подлагаме на планирани операции или прегледи.

В личен план разположението на Светилото в Скорпион ще ни накара да преразгледаме връзките си и да анализираме отношенията си с любимия, което от една страна би могло да доведе до по-голяма близост и задълбочаване на отношения, от друга страна може да ни накара да раздуем прекалено много проблем и да го нищим, силно натоварвайки връзката си и предизвиквайки ненужни раздори с партньора.

loading...