Слънце в Стрелец: Лекота и попътен вятър за огнените знаци

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Стрелец от 22.11. до 21.12. Знакът Стрелец отговаря за разширението, развитието,...

879 0

Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Стрелец от 22.11. до 21.12.

Знакът Стрелец отговаря за разширението, развитието, ученето на нови неща, пътуванията в чужбина, общуването с чужденци, висшето образование, правото, философията и късмета.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Някои от нас ще обърнат сериозно внимание на образованието си, като положат необходими изпити, други ще трупат нови знания за собствено обогатяване, трети ще решават правни въпроси, докато четвърти ще пътуват към интересни чуждестранни дестинации.

Ще успеем да отметнем важни ангажименти и да се справим с неща, които от известно време ни притесняват. Късметът ще е с нас и по всяка вероятност ще успяваме да се измъкваме от дори на пръв поглед най-обърканите ситуации.

Най-ползотворен ще бъде този период за огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат порив да опитат нови неща и да открият нови хоризонти. Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

loading...