Слънце във Везни: Ползотворен период за въздушните знаци

На 23.09. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни нужди, влиза в знака Везни и ще остане там до 23.10. Знакът Везни отговаря...

827 0

На 23.09. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни нужди, влиза в знака Везни и ще остане там до 23.10.
Знакът Везни отговаря за партньорските взаимоотношения и близките връзки, за това разположението на Слънцето тук ще облагороди и подобри партньорствата и любовния ни живот.

Хората, които са сериозно обвързани би трябвало да успеят да изгладят отдавнашни дразги и конфликти с любимия, което от своя страна ще възроди вътрешната им хармония и комфорт. По всяка вероятност ще имат подем, развитие и повече разбирателство с най-близкия им човек.

При необвързаните периодът до 06.10. е много подходящ за стартиране на любовни взаимоотношения и полагане на основите на нова връзка. След тази дата Венера, планетата отговаряща за партньорските отношения и хармонията и управляваща знака ще бъде ретроградна и не ни се препоръчва да стартираме важни отношения. При всички случаи обаче през целия период няма да ни липсват възможности за романтични преживявания и трепети.

Престоят на Слънцето във Везни е изключително благоприятен и за хората, които се занимават с частен бизнес, както и за тези, които работят с партньор. При тях може да изникнат нови и интересни възможности за разширение на дейността, поява на важни клиенти или нови договорни отношения.

loading...