След 5 октомври (четвъртък) настъпва преломен период. Важно за всички!

Пълнолунието ще се случи на 5 октомври и ще повлияе на цялата предстояща седмица. Пълнолунието проявява във външния свят всичко от подсъзнанието – скрити страни, страхове или пък...

1237 0

Пълнолунието ще се случи на 5 октомври и ще повлияе на цялата предстояща седмица. Пълнолунието проявява във външния свят всичко от подсъзнанието – скрити страни, страхове или пък копнежи, зависимости и нужди.

Поради тази причина не винаги можем да разберем, че това, което харесваме или не около себе си, е отражение на самите нас.

Как ще усетите пълнолунието е много индивидуално и зависи връзката ви със собствения ви вътрешен свят.

Пълнолунието се случва в знаците Овен – Везни и касае в най-голяма степен отношенията – аз и другите, аз и партньора. По това време се случва и съвпадът на Венера с Марс, квадратиращи Сатурн, затова внимавайте за твърде силни емоции и страсти, които впоследствие поради загубата на баланс да доведат до конфликти или изстудяване и отдръпване.

Да владеете себе си и да носите отговорност за собствените си действия и чувства, означава да не проектирате, защото проекцията върху нещо или някой от външния свят е това, което носи болка.

loading...