След вторник отдъхнете си. Меркурий е вече в своето директно движение!

Хороскоп за септември 2017 Овен През септември Меркурий е в своето ретроградно движение до 5-и, а след това ви освобождава от оковите на ограниченията и ви позволява да...

1445 0

Хороскоп за септември 2017 Овен

През септември Меркурий е в своето ретроградно движение до 5-и, а след това ви освобождава от оковите на ограниченията и ви позволява да вървите устремно напред към осъществяване на планираните задачи. Заради умението да виждате скрити за другите хора негативни черти от характера им и да ги изкарвате наяве неведнъж ще бъдете наранявани от своите приятели, а също и от хората, на които сте вярвали безрезервно, но те точно сега са решили да ви покажат и вашите негативи. Не се изненадвайте, че Съдбата може да ви поднесе неочаквани обрати, ако сте рискували през август. Ако сте проявили мъдрост и сте били внимателни през август, продължаващите промени ще ви донесат полза и възход и през целия месец. Забравете колебанието и устремно тръгнете към поредната цел, но не забравяйте да стабилизирате вече постигнатото. С лекота успявате да наложите мнението си и така градите своята настояща и бъдеща стабилност. За жалост в същото време сте склонни да се подчинявате чрез нетипично за вас мълчаливо съгласие. Пазете здравето си. Не се преуморявайте, не се гневете заради нечия некомпетентност, която няма как да промените. Месецът позволява на несемейните да планират сватбения си ден.

Хороскоп за септември 2017 Телец

През септември сте орисани да градите професионална кариера, но след 5 септември, когато Меркурий навлиза в директното си движение. Ще се стараете така да работите, че да впечатлите и враговете си и да ги привлечете на ваша страна. Не е изключено хора, които отричаха вашите умения и завистливо отказваха да приемат интелекта ви, да направят опит за сближаване с вас. Бъдете внимателни и не допускайте да бъдете манипулирани от ласкатели и използвачи. Избягвайте заяждането и не критикувайте без причина, дори и когато не успявате да наложите мнението си или сте осъзнали, че сте в среда, различна от вашата. През месеца често ще предпочитате да сте сред приятели и познати, да прекарвате часове сред приятни разговори и музика. Всичко грубо ви отблъсква. За вас е важно да имате верен и предан партньор до себе си, както и много полезни познанства. И още едно предупреждение – през целия месец сте свръхчувствителни спрямо чувствата и проблемите на хората. Способни сте сериозно да навредите на собствената си психика заради навика ви да предлагате помощта си, без да ви е поискана, а после се чудите как така отново сте се забъркали в поредната неприятност. Явно не сте си научили урока никога да не правите непоискано добро.

Хороскоп за септември 2017 Близнаци

Месецът предполага материална стабилизация, затова сте длъжни да работите много, да се дистанцирате от интригите и озлоблението, които ще съпътстват резултатите от вашия труд, но и да не допускате провал в материалните си цели. Не се изкушавайте от начинания до 5 септември, защото Меркурий е в своето ретроградно движение. Този факт не пречи да обмислите плановете си за месеца, за да поставите началото на новите си проекти веднага след тази дата. От вас зависи да постигнете нов връх в материално отношение, да покриете разходите си не само за месеца, а и да заделите още отсега за задължителните данъци след края на годината, особено ако развивате собствен бизнес. Не прекалявайте с щедростта си и ако се видите с повече пари, не ги прахосвайте. Склонни сте да преувеличавате и прекалявате с всичко. Не ви съветвам да са впускате в приятелства само защото някой ви е направил добро впечатление в момента и сте го харесали. Трудно ще овладявата импулсивните си действия, но пък имате възможност освен да печелите добре, да създадете съдружие с хора, които ще ви помогнат да постигнете желаната финансова независимост. В личните отношение цари хаос заради заетостта ви, която дразни вашите близки и на моменти вреди на здравето ви.

Хороскоп за септември 2017 Рак 

Меркурий е ретрограден до 5 септември, но не бива да пропилявате дните си в бездействие. Обмислете плановете си. Променливи, неспокойни, спонтанни в действията си, бързо се преуморявате, защото поемате огромно натоварване във вреда на вашето физическо и психическо състояние. През месеца се изявявате като емоционални и колебливи в чувствата си хора. Способни сте да изживеете, нетипично за вас, много мимолетни връзки, които да преобърнат изцяло личния ви живот. Щастливите в брака да не изневеряват, защото проблемите им са не само гарантирани, но и ще съжаляват, ако сами се превърнат в причина за развод. Съветвам ви да притъпите своята свръхчувствителност, която ви подтиква да помагате на изпадналите в беда, дори и когато никой не е искал помощта ви. Предупреждавам, че за тези действия законът за непоисканото добро задължително ще стовари върху главите ви сериозни проблеми, причинени от новите ви врагове даже в семейството, ако не си вземете поука. Пазете се от ласкатели, които няма да скъпят похвалите си към вас, дори и когато не ги заслужавате. Не разчитайте на стабилни приятелства. На вашето работно място не допускайте намеса на некомпетентни хора. В личните ви отношения цари хаос.

Хороскоп за септември 2017 Лъв 

През септември, след 5-и, когато Меркурий е вече в своето директно движениеМеркурий е вече в своето директно движение, поставете планираното ново начало. Добре се сработвате в нова среда. Ако заемате ръководна позиция, рискувате да си създадете проблеми със здравето заради непримиримостта ви към нежеланието на околните да ви следват и да се подчиняват на вашия ред. Не се нагърбвайте с чужди отговорности, за да не се налага да си взимате болнични и да се лекувате не защото сте се провалили, а защото сте свършили и вашата работа заедно с чуждата, но организмът ви се е сринал. Главозамайването от постигнатото ще ви подтикне да си поставите нови, но нереални цели и сами да предизвикате провала си, който ще даде отражение върху живота ви до края на годината. Ще впечатлите с интелекта си и ще се изявите като работохолици, но пак повтарям – при някои за сметка на здравето. Не криете чувствата си. В личен план щастието е ваш постоянен спътник, стига да не хлътнете в изневери.

Хороскоп за септември 2017 Дева

Меркурий е ретрограден до 5 септември. Начинанията и подписването на важни документи и договори е забранено. След това това пътят ви е свободен. Любопитството ви е безгранично. Обичате да се ровите във всички тъмни кътчета на човешката душа, но не за да вредите на хората, а за да си извлечете информация от какво да се пазите вие самите. Не бягайте от запознанства с хора, които ще ви помогнат да излезете от депресивните си състояния, които са чести, без причина или, не изключвам да се наложи да се справите с роднински проблеми, свързани с претенции към ваше имущество. Не се поддавайте на погрешни съвети на адвокати, които е възможно да работят за вашите опоненти, и се доверете на интуицията си. Вие сте в правото си и успехът е с вас. Не бива да проявявате наивност и да се поддавате на опитите да ви убедят колко нещастни се хората, които целят да ви унижат. Не бъдете наивни и не позволявайте да ви използват. Заради силно изразеното ви чувство за собствено достойнство и прекомерната ви амбиция да сте винаги в първите редици може да си спечелите врагове.

loading...