След Пълнолунието: Направете този ритуал за да привлечете пари тази нощ!

Пълна луна блесна в небето вчера, а днес трябва да направите само едно нещо, за да забогатеете. Древните гърци и римляни са приписвали магически свойства на лавровия лист, те...

1079 0

Пълна луна блесна в небето вчера, а днес трябва да направите само едно нещо, за да забогатеете.

Древните гърци и римляни са приписвали магически свойства на лавровия лист, те са го използвали в своите ритуали и са вярвали, че носи щастие и успех.

Лавровото дърво е символ на чистота, всеотдайност, триумф и безсмъртие. То дава жизненост, успех и изпълнение на желанията.

Древногръцкият мит твърди, че богът на слънчевата светлина и поезията Аполон се влюбва в красивата нимфа Дафне, дъщеря на речния бог Пеней. Аполон навсякъде преследвал момичето, и за да се спаси от позор и бечестие трябвало да убеди баща си да я превърне в лавров храст. От тогава лавровото дърво става любимо на Аполон и той украсява главата си и лирата си, награждава победителите в битките, както и музиканти, певци, поети и танцьори, на които той е бил покровител, с лавров венец.

Опитайте и вие да привлечете щастие с помощта изглеждащия на пръв поглед много обикновен дафинов , лавров лист.

Напишете желанието си на дафинов лист, след това да го хвърлете в огъня – и всичко, с течение на времето, ще се изпълни.

loading...