Сполука и късмет: Юпитер в Скорпион от утре

Юпитер, планетата на успеха и голямото щастие преминава в знака Скорпион на 10 октомври 2017 г. и ще остане до 8 ноември 2018 г. На  Юпитер й трябва...

1222 0

Юпитер, планетата на успеха и голямото щастие преминава в знака Скорпион на 10 октомври 2017 г. и ще остане до 8 ноември 2018 г.

На  Юпитер й трябва 12 години за да премине през целия зодиак. Транзита на планетата е много важен, тъй като ще бъде последен преди преминаването й в собствения знак Стрелец.

Това е експанзивна, щедра и оптимистична планета. В астрологията се счита, че тя носи сполука и късмет. Религия, висше образование, пътешествия, мечти за бъдещето, нови перспективи – всичко това е свързано с Юпитер. Намирайки се в Скорпион планетата ще пренесе своите качества и възможности върху този зодиакален знак.

Успех, оптимизъм, щастие, експанзия, идеология, образование, разбиране на света около на нас – всичко ще бъде пречупвано през призмата на Скорпиона.

Скорпион – управлява финансите, банките, кредитите, наследството, чувството на собственост, ревността.

Юпитер е очарован от несломимата сила на Скорпиона и разширява и усилва интереса към тези теми. Може би ще открием крайности във всеки аспект от това, което Скорпион въплъщава.

loading...