Според зодията: ето коя е сродната ви душа

Чудили ли сте се някога какво може да ви научи астрологията за сродната ви душа? Чрез анализиране на зодиакалния знак можете да получите много по-добра представа с кой...

602 0

Чудили ли сте се някога какво може да ви научи астрологията за сродната ви душа?

Чрез анализиране на зодиакалния знак можете да получите много по-добра представа с кой ще бъдете най-съвместим в любовта.

Ето особеностите и характеристиките, които всеки знак трябва да търси, за да намери сродната си душа!

ОВЕН

До 29,5 години за Овена най-подходящите партньори се намират сред хората, родени под знака Лъв и Стрелец. Когато Овенът излезе от тази възраст, той започва постепенно да съзрява, става по-улегнал, по-малко стремителен и страстен, по-практичен.

В това време Овенът е съвместим със знака на Козирога и Девата.След 29,5 години Овните стават по-малко егоцентрични: те не се концентрират върху любовта и секса и започват да насочват своята енергия към солидни преобразувания и сигурност.

На възраст до 41,5 години, което е половината от цикъла на Уран, Овенът е длъжен да се контролира. През това време той е съвместим с Везни (чувствителен, умствен знак) и Близнаци (също интелектуален знак).

ТЕЛЕЦ

До 29,5 години най-подходящите им партньори са Козирог и Дева. Ако избере Дева, Телецът е длъжен да има предвид, че тя е красива, но хладна, а Козирогът е добър партньор и съпруг, но след време няма да може да я удовлетвори сексуално.

След 29,5 години Телците започват да растат духовно и може да намерят подходящ партньор сред Близнаци и Овен. Това са интелектуални знаци и не витаят из облаците като Телеца, което понякога е полезно, за да го свалят на земята и впоследствие да промени своето бъдеще.

След 41,5 години Телецът вече е придобил дългоочакваното благополучие, той е готов за по-дълбоки, духовни отношения. Сега той може да е съвместим със Скорпион.

БЛИЗНАЦИ

До 29,5 години те трябва да търсят партньори сред Везни и Водолей. Всичките три въздушни знака действат лекомислено, либерални са, не съзряват и опознават своя истински характер, който става по-уравновесен.

След 29,5 години: Тогава те често намират общи черти с Телец и Овен. Телецът им предлага стабилност и другарски отношения, Овенът – възбуждане и добър модел на Аз.

След 41,5 години Близнакът е длъжен да се развие окончателно и да добие самоконтрол. По това време е съвместим със Стрелците.

РАК

До 29,5 години най-добрите му партньори са Скорпион и Риби – между тези три водни знака има страстна, дълбока емоционална връзка.

След 29,5 години Ракът съзрява и осъзнава истинската си личност, става по-либерален и не толкова предпазлив. Тогава открива, че е съвместим с Близнаци и Дева.

След 41,5 години Ракът е длъжен да притежава пълен контрол над себе си. Тогава може да е заедно с Козирог.

ЛЪВ

До 29,5 години най-добър партньор Лъвът да търси сред Овен и Стрелец. Всичките те са огнени знаци. На тази възраст са много независими и действат обективно и безкористно.

След 29,5 години Лъвовете се стремят към по-улегнал живот, по-търпеливи са и стават по-практични. В това време те могат да са съвместими с Козирог или Близнаци, които го очароват със своя блестящ интелект.

След 41,5 години Лъвът е вече духовно развит, станал е по-малко тщеславен, ексцентричен и е достигнал върха на своето интелектуално развитие. Сега открива, че е съвместим с Везни и Скорпион. Тъй като Везните винаги се стараят да угодят, а Лъвът иска същото, те успешно изграждат отношения от типа „роб-господар“. Съчетанието „Лъв-Скорпион““ е възможно само в средите на високоразвити типове. Но срещнат ли се – пазете се!

ДЕВА

До 29,5 години Девите намират най-подходящи партньори при Телец и Козирог. Всичките те са земни знаци и до 29,5 години се държат пасивно, връзките им са случайни и чувствени, отношенията – стабилни и ограничени.

След 29,5 години Девите започват да разбират цялата глупост на своето отношение към живота и тяхната строгост отслабва. Сега те могат да са съвместими със Скорпион и Лъв. Хората от тези знаци високо ценят интелекта на Девата и могат да отделят малко от собствените сили на този по-слаб знак, който позволява на благата на живота да преминат край него.

loading...


Коментари