Спри за миг. И виж колко си благословен!

Ако вашите основни физически нужди са задоволени – ако имате някаква храна за ядене, дрехи, за да ви държат топло, покрив над главата си – вие сте били...

372 0

Ако вашите основни физически нужди са задоволени – ако имате някаква храна за ядене, дрехи, за да ви държат топло, покрив над главата си – вие сте били благословени. Вие сте по-богати от около 75% от хората на планетата.

Ако имате в себе си с малко излишни пари, известна сума в банката, може би малко повече, отколкото в действителност се нуждаете – вие сте били благословени. Вие сте сред топ 10 от най-богатите хора в света.

Ако днес сте физически здрави, ако очаквате да живеете повече от няколко седмици – вие сте изключително благословени. Милион души, които са живи днес, няма да оцелеят повече от седмица. Вашите дни са толкова ценни. Свещени.

Ако се събудите тази сутрин, имате въздух в дробовете си, сърцето ви бие и цял един ден е пред вас, това е един добър ден. Добър ден, да сте живи, да чувствате, да докосвате, да учите, да се възхищавате. Да опознаете едновременно радостта и скръбта на съществуването. Да паднете на колене в знак на благодарност. Да преброите благословиите си, всяка една от тях.

Ако четете това съобщение, ако можете да четете и имате време да четете и да се чувствате достатъчно безопасно да четете, най-вероятно вече живеете в състояние на крайно изобилие. Давате ли си сметка колко благословени сте вие? Колко наситен с чудеса е животът? Колко безкрайно близо сте до Сътворението?

loading...