Срамежливостта – качеството на коронованата женственост

Външно енергийно жената е по- слаба от мъжa, но вътре в нея енергията i е много по- силна. Именно за тази фина психическа енергия мъжът отива при жената....

2991 0

Външно енергийно жената е по- слаба от мъжa, но вътре в нея енергията i е много по- силна. Именно за тази фина психическа енергия мъжът отива при жената.

За да се използва женската енергия, е необходимо да и се „свали“ цената, а това означава – да се сравни жената с мъжа. Там, където той е силен, тя винаги е по-слаба. Това може да се направи като се унищожат всички бариери, които налагат мнението, че скромността и срамежливостта са комплекси, които ограбват нейния потенциал, сила и енергия. По този начин жената се обезценява.

Срамежливост – това е вътрешна естествена защита на жените, с помощта на която те запазват своя вътрешен потенциал. Ако се разбие тази бариера, тя няма да струва нищо.

Жената по природа е по-наивна от мъжа. Защо въобще трябва да се сравняват мъжа и жената? За да се експлоатира жената, тъй като тя е беззащитна без срамежливост. Когато у една жена я има тази вътрешна бариера – защита – срамежливост, тя е защитена.

loading...