Медиумно докосване – Една среща с Жоао де Деус в Австрия

…Времето отделено за обедна почивка елегантно ни връща към ежедневните битови необходимости, но това е и време за тренинг на преход от едно състояние в друго и обратно....

461 0

…Времето отделено за обедна почивка елегантно ни връща към ежедневните битови необходимости, но това е и време за тренинг на преход от едно състояние в друго и обратно. Организаторите са предвидили максимално задоволяване на кулинарните изисквания на участниците. Предлагат се неща за различни вкусове, от диетици и вегетарианци до кулинари с по-специфични изисквания, като същевремно е помислено и за различията в социалния статус.

1През цялото време се предлага вода,  благословена от Жоао де Деус,  бутилирана в пластмасови бутилки от 1 литър, пакетирани по 6 броя. Препоръчителното пиене на тази вода е многократно доказано с тонизиращия си и полезен ефект върху човешкия организъм. Нещо повече, предписва се след духовна операция. Самия процес на подготвяне на самата вода понякога трае няколко месеца. В Европа тя заменя билковото лечение предписвано в къщата в Абадиния – Бразилия, защото то не може да се провежда на територията на Стария континент.

Тръгнахме към залата доста преди определения като начало час, за следобедната сесия. Целта е да заемем стратегически места във втора зала – тази на медиумите. На входа ни спря контрола, но след като казахме, че отиваме в залата за медитация, ни пуснаха без повече въпроси. На спокойствие и без бързане започнах запознаване с подредбата и организацията на залата. В дясно са разположени столовете и седалки за хора практикуващи медитативни техники, стремящи се да опознават духовния свят и обединени от идеята за подпомагане, и поддържане на лечебното Енергийно ниво. За удобство са разположени по нации, като всеки говорещ съответния език може да се включи в дадената група. Групите са съставени от 25 до 50 човека с отговорник, който по време на медитацията чете на съответния език текстове подпомагащи по-дълбокото медитиране. Естествено, това не става едновременно от всички четци, а последователно един след друг, спазващи предварително уточнен ред с точно определени паузи между тях. Това щафетно предаване, също е част от перфектната организация за Максимален ефект от духовно, лечебния процес. Дори за неговорещия чуждите езици, тези текстове са му в помощ, защото думите са ритмично – мелодично подбрани с много добро и успокояващо слухово въздействие.

2В лявата част на залата, край дълга стена са разположени местата на професионалните медиуми от екипа на Жоао де Деус. Групирани са по трима или четирима. Между групите са поставени масички с кристали, запалени свещи, вази с цветя, а на някои и икони. Има и много декоративни дръвчета, като са не само до тази стена, но и при всички останали. Окачени са и портретите на Съществата, извършващи този процес. Това са били реално съществуващи хора в миналото, но с нова космическа мисия за здраве и любов между хората в настоящето, наше измерение. Тук е и духовния дървен триъгълник, подобен на този в Първа зала, поставен в началото, до входа на тази зала.

25Остана да си изберем места, което и направихме. Още не седнали и дойде дама от организаторите, за да попита, от къде сме и какъв език говорим, след като получи отговорите, започна „инструктаж” : да бъдем със затворени очи, да не се разсейваме, да не поглеждаме към залата с медиума Жоао де Деус и т.н. Направи го много семпло и ненатрапващо се, като елегантния й професионализъм ни спечели. Следващите два часа, отдадени на дълбока медитация минаха много неусетно, изпълнени с огромно спокойствие, като миг. Практически е доста трудно да се опише това състояние. Думите с които може да бъде описано е само доближаване до действителното усещане. И в този ред на мисли идва като потвърждение народната поговорка : „ по-добре един път да видиш (усетиш), отколкото 100 пъти да чуеш”.

Човек като отворена система е в непрекъснат енергиен обмен със средата в която се намира. Ето защо е много важно участниците в тези форуми да приемат правилата на организирането и провеждането им. Тук не става дума за някакви догми или диктаторски аксиоми, а за внезапно възникнали въпроси с които в ежедневието не са проблем. Например правенето на снимки – нещо дори задължително, ако човек се намира далеко от дома и особено ако е комбинирана с необичайна ситуация, каквато е една среща с медиуми. Особеността тук е, че самовглъбяването и личната хармония е предпоставка за Максимален резултат, а щракащите фотоапарати не са фактор за това. Естествено има единици, които получават привилегия да снемат, но след дълъг инструктаж и при определени изисквания. Техните разкази са, че често снимките им излизат като че ли не са на фокус, дължащо се на особените енергии движещи се в залата.

Друго правило е бялото облекло, задължителен атрибут, но не като униформа, а като символ – сияние на душата, даваща възможност на съществата по-добре да видят личната аура и по-улеснено да вземат решение за помощ.

25Разбрах, че лечебният ден клони към заник, когато усетих раздвижване в залата, отворих очи и първото, което видях е дългата празна пътека, по която преди това се движеха хората търсещи духовна помощ. Появи се и Жоао де Деус придружен от най-близките си сътрудници, напускащ залата. Ние също се отправихме към изхода и се оказахме до нашата „отговорничка”, попитахме я познава ли Хедър Къминг. Отговори не само утвърдително но и ни показа къде може да я открием. Без да губим време се насочихме към третата зала и чудесата не престанаха …. Срещнахме се отново след 5 години с човека показал ни тази лечебна пътечка. Спомените, разказите, новостите бяха като бърз цветен калейдоскоп. Разделехме се с пожелания за нови срещи и успехи.

Но на нас ни предстоеше още едно”чудо”, което се случи на следващия ден почти по това време в края на втория лечебен ден. След като се бяхме отправили в коридора към централния изход и пътьом дописвах в бележника си преки впечатления и факти изведнъж пътя ни се пресечи с този на Жоао де Деус, светкавично го помолих за автограф и не само го получих, но ме и хвана с двете си ръце. Този жест ме изненада и развълнува, от това или не, но усетих особена топла вълна в китките си. Бях от многото хора докоснали се до неговите способности, но сред малцината европейци притежаващ негов автограф !!!!

Така усетих, видях и преживях 7-мото „издание” на Европейските духовно лечебни дни. Вече бях сигурен, че да си Медиум е привилегия, въпреки че контактьорството е заложено във всеки човек. Оказа се ,че да се говори за Жоао де Деус е много по-лесно, отколкото да се пише. Така еднозначно се разбира колосалния труд на Хедър Къминг и останалите му сътрудници, които безвъзмездно помагат и популяризират това Чудо.

loading...