Стара или млада душа имате според зодията си

По-възрастните души притежават дълбоко вкоренена мъдрост и познание. Хората със стара душа виждат нещата от по-широка призма и не реагират с агресия или свръхемоционално на събитията в този...

386 0

По-възрастните души притежават дълбоко вкоренена мъдрост и познание. Хората със стара душа виждат нещата от по-широка призма и не реагират с агресия или свръхемоционално на събитията в този живот.

Други хора, които са „млади по дух“, дори когато станат възрастни, пак не са достатъчно зрели.

Те минават през живота с огромно вълнение и любопитство. Реагират прибързано в ситуациите, пред които са изправени. Младите души често са доста амбициозни, защото усещат, че има много какво да учат и какво да постигат.
Можете да разберете колко е стар и мъдър духът ви, като погледнете към зодиакалния знак, под който сте родени. Ето и повече по темата:

Телец – Душата ви е по-скоро на средна възраст. Макар че тя вече е натрупала известен опит, все пак има още накъде да се развива. Именно затова Телците често са прекалено съсредоточени, вглъбени в себе си. Благодарение на опита, който имат от предишни животи, те са се научили да се доверяват на инстинктите си.

Лъв – Душата на хората от този знак обикновено е древна. Лъвовете често са мъдри още от младостта си и притежават вътрешно познание, като на възрастен човек. Тяхната душа е живяла хиляди години, но въпреки това все още продължава да се движи стремително напред, силна и стабилна, както винаги.

Овен – Душата ви е сравнително млада. Предстои ви дълго житейско пътуване, от което ще получите невероятни уроци, ще натрупате познание и мъдрост. Затова вие сте супер жизнени и изпълнени с енергия, с която искате да покорявате нови и нови върхове. Възможно е да ви липсват последователност, толерантност и дисциплина!

Дева – Душата ви е загадка, тъй като тя може да бъде по същество на всяка възраст. Вие сте едновременно малко инфантилни в действията си, но в същото време имате познания почти във всяка една област от живота. Почти невъзможно е да се дешифрира доколко е еволюирала душата на човек от зодия Дева.

Водолей – Душата ви е като на дете – млада, невинна и идеалистично настроена към света и хората. Въпреки че сте млади по дух, вие не се държите глупаво и детински, а по-скоро сте някак безгрижни като поведение, но не и незрели. Именно младата ви душа ще ви тласка да опитвате нови, странни и различни неща в този ваш живот.

loading...


Коментари