Супер Луна във Везни – 3 неща, които днес не трябва да правите!

На 21 март всички ние очакваме впечатляващи събития: пълнолуние във Везни, началото на нова астрологическа година и денят на пролетното равноденствие. След като вече знаете това, можете да...

374 0

На 21 март всички ние очакваме впечатляващи събития: пълнолуние във Везни, началото на нова астрологическа година и денят на пролетното равноденствие. След като вече знаете това, можете да подобрите живота си.

Пълната луна в края на март е различна, тъй като тя почти съвпада с деня на пролетното равноденствие.

С други думи, експозицията на слънцето почти блокира лунното. Именно влиянието на Слънцето ще се усети ясно на 21 март. Съвпадението на тези астрономически събития се случва рядко.
Какво можете да направите на 21 март

Тъй като енергията на Луната е във Везни и ще бъде блокирана от слънчевата енергия, ние само леко ще усетим лунния ефект. На 21 март нощното светило ще управлява живота ни тайно, постепенно. Събудете вашите скрити мотиви и тайни желания. Ето защо астролозите препоръчват пренасочване на фокуса на вниманието към сферата на личните взаимоотношения. Защитата на Везни ще ви помогне да успеете в тази посока.

Влиянието на Слънцето в съзвездието Овен ще помогне да се направи това – кипящата енергия ще възбуди резервните сили. Ще влезем в състояние, когато искаме неуморно да изпълняваме плановете си. Важно е да останете в това състояние и да натоварите тялото си с работа, а умът – с полезна информация.

Слънцето заедно с луната ще ни изведе от зоната на комфорта, за да покаже нови възможности и перспективи. Песимизмът не е подходящ в този случай: всичко трябва да бъде правено с ентусиазъм и вяра в най-доброто.

loading...