Сутрешен ритуал на мълчание

Утрото е онова прекрасно време, когато сутрешният ритуал на мълчание пази вашето спокойствие и помага на нощните сънища лесно да напуснат душата ви, така че тя да не...

434 0

Утрото е онова прекрасно време, когато сутрешният ритуал на мълчание пази вашето спокойствие и помага на нощните сънища лесно да напуснат душата ви, така че тя да не заседне някъде в нощните приключения. Много монаси и досега се страхуват от внезапното пробуждане, вярвайки твърдо, че ако човек се събуди рязко, душата няма да има време да се върне в тялото и човек може да загине – да е в бодърстващо състояние, но без душа.

Може би има някаква истина в това, защото често, ако не контролираме състоянието си по време на сън, душата може наистина да се заблуди далече от тялото и при събуждане да не успее напълно да се върна в тялото. В такива дни нещата не вървят, срещите не се реализират, а на физически план дори можете да изпитвате главоболие, въпреки че сънят е бил предостатъчен за пълноценна почивка.

Затова е много важно да се спазва ритуала на сутрешното мълчание, за да се запази целостта на състоянието и да не се позволи да се случи изтичане на енергия. По това време, енергията се разпределя равномерно по всички наши тела – от физическото, до етерното и менталното.

Това е магическо време за реализиране на вашите желания.

Ние не знаем какъв ще бъде този ден, но трябва да помним, че дори спонтанността и очарованието на този ден трябва да са обусловени от полето на нашите желания, а не от чужди. Ако Не структурираме деня си, ние позволяваме това да правят за нас други хора.

И те с голямо удоволствие залагат в нас своите матрици, използвайки ни като източник на безплатна енергия. Обмяната на енергии трябва да бъде от взаимна полза и да носи само положителни емоции.

Само ние можем да позволим на другите да ни използват. Затова пазете сутрешно мълчание, пазете целостта си, и не забравяйте, че сутрешното време е дадено за общуване с полето на вашите възможности, което ви рисува сценарий за реализация на желанията ви.

loading...