Сутрешен ритуал на мълчание

Утрото е онова прекрасно време, когато сутрешният ритуал на мълчание пази вашето спокойствие и помага на нощните сънища лесно да напуснат душата ви, така че тя да не...

513 0

Утрото е онова прекрасно време, когато сутрешният ритуал на мълчание пази вашето спокойствие и помага на нощните сънища лесно да напуснат душата ви, така че тя да не заседне някъде в нощните приключения. Много монаси и досега се страхуват от внезапното пробуждане, вярвайки твърдо, че ако човек се събуди рязко, душата няма да има време да се върне в тялото и човек може да загине – да е в бодърстващо състояние, но без душа.

Може би има някаква истина в това, защото често, ако не контролираме състоянието си по време на сън, душата може наистина да се заблуди далече от тялото и при събуждане да не успее напълно да се върна в тялото. В такива дни нещата не вървят, срещите не се реализират, а на физически план дори можете да изпитвате главоболие, въпреки че сънят е бил предостатъчен за пълноценна почивка.

Затова е много важно да се спазва ритуала на сутрешното мълчание, за да се запази целостта на състоянието и да не се позволи да се случи изтичане на енергия. По това време, енергията се разпределя равномерно по всички наши тела – от физическото, до етерното и менталното.

Това е магическо време за реализиране на вашите желания.

loading...