Свещ-програма: Срещу уроки и зли езици

Понякога на мира в семейството пречат клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите такъв проблем,...

1092 0

Понякога на мира в семейството пречат клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите такъв проблем, идеален помощник ще ви стане свещта-програма, тя ще затвори устата на онези, които говорят лошо за вас.

Имате нужда от свещ с диаметър 5-7 см, височина 10 см, задължително бяла. Трябва да я купите сами. Нищо друго заедно с тази свещ не трябва да се купува. Ритуалът се извършва по време на намаляваща Луна. На самата свещ напише имената на всички клюкари и всички участници в негативните действия (ако ги знаете). Запалете свещта пред вашата снимка или снимката на човек, за когото клюкарстват.

Как да активирате тази свещ

Преди да запалите свещта, трябва да я активирате – вземете я в ръка (имената на враговете трябва да бъдат написани на свещта) и обиколете къщата (апартамента) по посока на часовниковата стрелка, с думите: „Свещ-помощничка, освободи дома ми от клюки и слухове. Както огънят изяжда восъка, така се унищожават злите думи, да нямат сили. Нека враговете ми замлъкнат завинаги. Амин. “ След това можете да започнете ритуала.

Магически ритуал със свещ

loading...