Свещта лекува и пречиства

От древни времена, хората са знаели, че  огънят пречиства и изгаря всичко негативно, прилепнало към човешката аура. Уникалността на въздействието на пламъка на свещ  върху биологичното поле, което...

559 0

sveshtОт древни времена, хората са знаели, че  огънят пречиства и изгаря всичко негативно, прилепнало към човешката аура. Уникалността на въздействието на пламъка на свещ  върху биологичното поле, което заобикаля човека, се състои в това, че  той помага за пречистване на организма от всички отрицателни неща, трупани в нас, ден след ден. И ако човек, който живее в градска среда, няма възможност често да седи до огън, свещ пред себе си той винаги може да запали.

Докато  седите до запалена свещ поне 7-10 минути, гледайки колебанията на език на пламъка и – начина, по който той се отклонява надясно и наляво, а после замръзва на място, скоро ще започнете да забелязвате, че свещта хвърля в пространството малко количество сажди, които, както  показва дългогодишният опит на магията, поглъща умората, разочарованието и обидите, които са натрупани у хората.

Успокоява болката,  мъката преминава, не позволявайки на болестите да прониква чрез отрицателните мисли и чувства в нашето физическо тяло. Така емоционалната болка постепенно се разсейва, предотвратявайки болката във  физическото тяло. Заедно с пращенето на свещта си отива  нашата болка, а на нейно място идват отново мир и спокойствие.

За да снемете от близък човек натрупаните отрицателни полета и програми, помолете го да седне на стол странично, така че облегалката да не блокира  въздействието на пламъка на свещта, и застанете зад него.

loading...