Световната политика се ръководи от неземни сили?

Магията и мистерията винаги са привличали вниманието на много хора, и известни политици и държавни глави не са изключение. Много от тях  постоянно се консултират с личен астролог...

436 0

Магията и мистерията винаги са привличали вниманието на много хора, и известни политици и държавни глави не са изключение. Много от тях  постоянно се консултират с личен астролог и не правят без тях и една крачка, така че много решения се взимат под влиянието на магьосници и вълшебници. От това можем да заключим, че хората се управлява от тези, които общуват с неземни сили.

Повечето магове живеят на африканския континент, където връзката с предците и тяхното наследство все още не е толкова слаба, колкото е в Европа и Америка. Според вестник „NI“, тази седмица се разрази политически скандал,  избухнал между депутати от нигерийския парламент и президента. Чиновниците обвиниха държавния глава, че той използва магия при вземането на политически решения.

Президентът на западноафриканската страна Гамбия твърди, че лекува и най-ужасните болести. Той дори има  специален график за прием на посетители:  в понеделник и четвъртък Yahya Jammeh лекува болни от СПИН, а  във вторник и петък – астма, така че всеки може да избере време и да си уговори среща.

В Европа и Америка също има  известни и уважавани политици, които се увличат от мистика. Хилъри Клинтън,  кандидат за президент, се е срещала  няколко пъти медиума  Джина Хюстън, който наскоро разкри инцидент, станал в 1995 година. На сеанс в солариума на Белия дом, Хилъри Клинтън за известно време изпадна в транс, по време на който е тялото й влезли духовете на Махатма Ганди и Елинор Рузвелт.

loading...