Тъмната страна на половинката ти според зодията му

Момичета, готови ли сте да узнаете най-тъмната страна на характера на вашия любим ? Имайте предвид, че ако сте в началото на вашата връзка, най-вероятно още не сте...

1208 0

Момичета, готови ли сте да узнаете най-тъмната страна на характера на вашия любим ? Имайте предвид, че ако сте в началото на вашата връзка, най-вероятно още не сте се сблъскали с нея. Но е само въпрос на време да му видите рогцата.

Предупреждаваме, че фактите може и да не ви харесат. Но също така напомняме, че идеални хора все пак няма.
Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд , ако нещо не е на неговото. Често ще в се струва, че този човек има нужда от психиатър , а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки .

Мъжът Близнаци

Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре не . Редовно мени плановете и мнението си. Обикновено е и пълен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо различно, тръпка да има. Почти е невъзможно да се запази интереса му само към една жена.

Мъжът Рак

Страхливо мамино синче . Да си знаете, че ако майка му не ви харесва, много скоро той ще си измисли повод да се разделите. Неуверен, уж с висок морал , а в същото време има лошия навик да обижда остро жената до себе си . Скаран е с романтиката и е стиснат. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар . Не е амбициозен, достатъчно му е да си седи вкъщи и да си има една „сгодна“ женица , която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Мъжът Лъв

Той е ужасно досаден с твърдото си убеждение, че най-компетентен от всички. Постоянно наставлява – това не обличай, там не ходи, прави си само еди-коя си прическа, не разсъждавай така. Мисли се за много либерален и толерантен, но веднага ще се намуси, ако го пренебрегнеш , за да си свършиш нещо твое. Има постоянна нужда да го ласкаеш, ако не, се отдава на алкохол, хазарт и става пълен непрокопсаник . Но иначе устата не можеш да му затвориш, когато започне да ти разказва за миналите си ( обикновено и несъществуващи ) успехи.

Мъжът Дева

Стане ли въпрос за интимност и романтика, фантазията му е не по-голяма от тази на комар. Супер скучен, абсолютен сухар , вечно сърдит или „разтревожен“ за нещо си. Заедно с това свръх претенциозен – хранилище, пълно с критики и изисквания. Няма угодия! Подозрителен, критичен, ревнив. Много по вероятно е да имате детективски, вместо любовен роман помежду си.

loading...