Таро картите дадоха прогнозата за 2019-а за всички зодии

Зодия Овен За активните Овни 2019-а ще бъде годината на победите и постиженията! Много от тях ще започнат бизнес или ще придобият нови умения. Не е изключена и...

368 0

Зодия Овен

За активните Овни 2019-а ще бъде годината на победите и постиженията! Много от тях ще започнат бизнес или ще придобият нови умения. Не е изключена и смяна на местоживеенето, а причината за това може да е работата.

За тези, които все още нямат сключен брак са възможни и промени. Пролетта ще донесе ползотворни запознанства, така че е по-добре да се вгледате внимателно в хората, които срещате. Един нов контакт може да се окаже вашата нова половинка или стъпка напред в кариерата. Годината е подходяща за зачеване.

Зодия Телец

Много пътувания, нови познанства. Така ще протече новата 2019-а за родените под знака на Телеца. По отношение на здравето всичко ще бъде наред. Тези от вас, които нямат сериозна половинка до себе си, може да срещнат своя нов партньор. Не пропускайте шанса, който ви се предлага. За семейните годината е подходяща за планиране на бебе, закупуване на нов дом.

Близнаци

През новата година Близнаците ще бъдат много активни, социални. Основната тема за тях ще бъде взаимоотношенията с партньора, намирането на нова любов, за тези, които са необвързани. За щастие, голяма част от търсещите ще успеят да срещнат своята половинка и дори е възможно сключване на брак.

Зодия Рак

Вашето мото, уважаеми Раци, ще бъде „Движението е живот!“. Промени могат да възникнат във всички области на живота ви. Новите контакти, които ще създадете могат да повлияят на семейното ви положение. Но за да се случват така желаните от вас промени, ще трябва да бъдете по-инициативни. По отношение на любовта и намирането на половинка, бъдете селективни, пазете се от несериозни личности и интриги.

Зодия Лъв

Много неща ще се подобрят за вас. Още през януари ще почувствате позитивните събития. По отношение на любовта и взаимоотношенията ви очаква една невероятна 2019-а. Периодът е подходящ и за бебе. Някои Лъвове ще сменят работата си.

Зодия Дева

Девите ще се радват на професионален растеж и финансова стабилност. Таро картите ви съветват да обърнете повече внимание на здравето си. Новата 2019-а ще бъде година на реализация и себеизразяване. Много Деви ще започнат бизнес, ще придобият нови умения. Някои ще се радват и на появата на дете в семейството. Като цяло темата за децата ще бъде много важна за вас.

Зодия Везни

loading...