Таро прогноза за декември за всички зодии

Началото на 2019 е съвсем близо и много от нас се надяват на нещо по-добро, което ще им се случи през новата година. Искам да ви зарадвам! Краят...

396 0

Началото на 2019 е съвсем близо и много от нас се надяват на нещо по-добро, което ще им се случи през новата година. Искам да ви зарадвам! Краят на тази година е началото на радостите и за следващата! Много, много хубави моменти и прекрасни мигове очакват голяма част о тзодиите през декември, а те са само началото! Такава ще им бъде и следващата година!

Овен

Декември ще бъде за Овните месец дежавю – ще ставате свидетели на повтарящи се ситуации.

Не забравяйте, че ако искате да промените крайния резултат в рамките на кръга от събития, трябва да промените подхода или поведението си. Във финансово отношение всичко ще бъде блестящо, няма да ви бавят никакви разплащания. За вас остава да харчите. Възможен е голям бонус или неочаквана финансова помощ.
Съвет на картите: Опитайте се сред цялата новогодишна суета да намирате време за красивото наоколо – там, където няма работа, пари и взаимоотношения.

Телец

Последният месец на 2018 г. ще ви донесе радост и забавление – срещи със стари приятели, приятни партита и нови познати. Самотните представители на знака ги очакват възможности на любовния фронт, които могат да прераснат в сериозна връзка. Бъдете готови! Възможни са и внезапни промени в живота – преместване, смяна на работното място, принудителна промяна в начина на живот.

Съвет на картите: Опитайте се да търсите предимства във всички промени, които ще ви се случат в следващите 31 дни.

Близнаци

През декември ще бъдете буквално „на кон“ – чувството на радост и триумф ще ви бъде постоянен спътник. Не забравяйте обаче внимателно да наблюдавате събитията. Ще ви бъдат дадени някои много важни знаци за това какво ви предстои през следващата година. В личния живот Близнаците ще бъдат буквално на една крачка от пълната хармония и взаимно разбиране. Ще имате възможност за промени, но те ще зависят изцяло от вашите решения.

Съвет на картите: Не забравяйте мечтите си, те са водещата карта за вашите действия.

Рак

Най-важното за вас през декември е да направите правилния избор и да вземете правилното решение. Най-вероятно животът ще ви предостави няколко възможности, но не забравяйте, че привидно привлекателното предложение може да не е най-обещаващо. Добрата новина е, че изобщо не е необходимо да вземате решение сам, съвсем приемливо е да се консултирате с роднини или приятели.

Съвет на картите: Разширете хоризонтите си, опитвайте се да се занимавате с изцяло нови неща.

Лъв

Лъвовете в края на годината трябва да положат максимално усърдие и упоритост в работата. Не е изключено да се сблъскате с огромен проблем. Декември ще бъде месецът, в който ще имате възможност да се отървете от ненужни и „токсични“ хора.

Съвет на картите: Отворете се за промяна и щастието бавно и сигурно ще влезе в живота ви.

Дева

Новогодишната суматоха ще бъде изключително бурна за Девите. Включително и в личния им живот. Важното е да не давате ухо на клюки и сплетни. Декември ще постави всичко на негово място и в крайна сметка нечестивите ще получат това, което заслужават. Сведете до минимум комуникацията с неприятни хора, не си струва усилието.

Съвет на картите: Дръжте очите си широко отворени и ще откриете нови възможности, за които не сте подозирали.

loading...