Таро прогноза за ноември: 3 зодии ще са особено щастливи през последния месец на есента

Всеки от нас очакват новия месец с надеждата и очакването, че нещо ново ще се случи и надеждата, че точно преди края на поредната година от календара, ще...

1055 0

Всеки от нас очакват новия месец с надеждата и очакването, че нещо ново ще се случи и надеждата, че точно преди края на поредната година от календара, ще намерим онова, което търсим. Любов, пари, надежда, здраве…

Надеждата е онова упование, което ни дава сили да продължим напред и да очакваме винаги с надежда, какво ще донесе бъдещето. Ето каква прогноза е подготвила очарователната астроложка, Анжела Пърл, която със сигурност ще ви зарадва.
И за да знаете какво да очаквате и как да действате най-добре в тази или онази ситуация, трябва да се обърнете към астрологията, защото тази наука е повече от 1000 години!

Очарователна Анжела Пърл носи достатъчно късмет, който ще бъде особен в търсене на най-студения месец на есента, ноември и който по-добре да водят скромен и умерен начин на живот. Тази красива жена може с право да се нарече най-известният и любим астролог и таролог на нашите читатели.

Хороскоп за ноември от Анжела Пърл

Днес тя подготвила за всички зодии хороскоп за ноември 2018 г. Използвайте препоръките на Анджела Пърл, за да ви донесе само позитиви всеки ден!

Овен

Новолунието на 7 ноември ще окаже силно влияние върху супер активния Овен. Основните теми на месеца ще бъдат по финансови въпроси. Въпреки това, бъдете внимателни с кредитите, които не трябва да взимате този месец, в противен случай ще бъде много трудно да платите по-късно.

Уран, планетата на свободата и освобождението, ще направи свои собствени настройки в живота ви. Някои неразрешени ситуации могат да се повторят, но още през март 2019 г. най-накрая ще бъдат разрешени и всичко, което трябва да се направи, за да се направи място за това, което е изпратил Овен на съдбата.

От средата на месеца ще бъде възможно да се изградят щастливи и хармонични отношения в сферата на личния живот.

Телец
За земния Телец ноември ще бъде месец на „хиляди събития“. От самото начало до последния ден, ноември определено няма да ви остави да се отегчите. Освен това ситуациите може да не са логични и дори хаотични, но в крайна сметка се оказва, че всичко се оказва най-благоприятно за вас.

От 14 ноември до 20 ноември 2018 г. да бъдете бдителни, тъй като приятелите могат да бъдат подвеждащи или измамни, което може да разстрои както вашите планове, така и вашето приятелство. Възможно е да сенуждаете от правна помощ, не са изключени съдилищата със съпруг, роднини за недвижими имоти или наследство.

Близнаци
Ноември ще даде на Близнаците достатъчно възможности да променят живота си към по-добро. Особено отскок от най-добрите оферти няма да бъде през втората половина на месеца. Но за да се възползвате от тях, трябва да работите упорито.

Здравните и трудови проблеми през ноември -2018 г. ще се отразят най-много на Близнаците! Избягвайте да пътувате, опитайте се да не губите заплата. Стойте далеч от разрушаването на отношенията, както и от крайностите през втората половина на ноември.

Рак
Последният месец от есента на 2018 г. ще доведе до финансови проблеми семейните Ракове. Периодично, но абсолютно неуспешно се опитвате да контролирате по някакъв начин разходите си. Но да се отричате от скъпи покупки не бива. В резултат на това Рак често ще променят настроението си – от еуфория до гняв.

Ракът през ноември трябва да се съсредоточи върху състоянието на стомаха, червата и сърцето. Ако сте по-малко нервни, а също и се храните правилно, тогава няма да става въпрос за лекари и болници. Не забравяйте, че вашето здраве е във вашите ръце!

И ако започнете „Диетата на часовника“, тогава не само ще подобрите здравето си, но и ще можете да изхвърлите няколко килограма.

Лъв
Лъв ще бъде най-щастливия този месец! Ще има много радостни събития и приятни мигове. Така че, огнените Лъвове определено няма да страдат от есенната депресия.

Това е страхотно време за творчество и нови романи. Здравето също няма да бъде нарушено, но си струва да обърнете повече внимание на вашите разходи, за да не броите дните до новата заплата.

loading...