Таро прогноза за ноември според зодията

Овен Този месец е просто идеален за действие. Ако отдавна сте замисляли някакъв проект – сега е моментът да опитате да го осъществите и да сбъднете мечтите си....

546 0

Овен

Този месец е просто идеален за действие. Ако отдавна сте замисляли някакъв проект – сега е моментът да опитате да го осъществите и да сбъднете мечтите си. Най-важното е просто да направите първата крачка към реализирането на крайната цел. Разчитaйте на обстоятелствата. Картите показват, че правосъдието този месец ще е на ваша страна. Бъдете внимателни при пътуването с какъвто и да е транспорт.

Телец

Този месец са възможни обаждания от миналото, бъдете психически подготвени за това. През този период се очертава да имате успешно бизнес партньорство. Шефовете ви ще оценят високо работата ви. Възможно е увеличение на заплатата. Не изпускайте егото си от контрол, не забравяйте кой сте и от къде сте започнали.

Близнаци

Ноември е идеално време за развитие на духовното. Научете различни техники за самоусъвършенстване. Отделете повече време на себе си, анализирайте се и си доставяйте удоволствие. Картите препоръчват да се грижите максимално за личния си комфорт. Ако около вас има хора, които са ви неприятни, опитайте се да не им обръщате внимание. Игнорирайте слуховете и клюките и помнете, че малко егоизъм не е наранил никого.

Рак

Този месец ще влезете в идеална физическа форма и ще забравите за всички болежки. През ноември може да намерите вашата сродна душа и да се отдадете на щастието. Не е изключено претоварване. Добре е да си вземете седмица почивка, да релаксирате и после да се върнете на работното място още по-свежи и готови да покорявате нови професионални върхове.

Лъв

Ноември ще преобърне живота ви с главата надолу. Възможно е преместване, промяна на местожителството или работата. Важно е да сте максимално концентриране и да запазите спокойствие. Около вас има страшно много възможности, не ги пропускайте. Обърнете повече внимание на любимите си хора, които ви помагат и са до вас. Следвайте съветите им и им се доверете напълно

Дева

loading...