Таро прогноза за октомври за всички зодии

Днес сме ви подготвили подробна прогноза Таро на известната Анджела Пърл за октомври 2018 г. за всички зодиакални знаци. Всичко за любов, финанси, здраве и кариера! Овен От...

676 0

Днес сме ви подготвили подробна прогноза Таро на известната Анджела Пърл за октомври 2018 г. за всички зодиакални знаци. Всичко за любов, финанси, здраве и кариера!

Овен
От самото начало на месеца огненият Овен ще се чувства като на кон. И ако се съмнявате преди началото на важен въпрос и си зададете въпроса „да бъде или да не бъде“, отговорът е „да“, това ще бъде и с най-благоприятния резултат за вас!

Финансирането ще бъде достатъчно за всичко, от което се нуждаете. Не трябва обаче да разпилявате средствата, така че до края на месеца да не се озовете със заеми. Също така са възможни неочаквани предложения, на които трябва да отговорите положително. Здравето не те разочарова.

Телец
През октомври Телец ще намери ключ към бъдещ щастлив живот. През целия месец ще има много възможности. Много добро време за личен живот. Възможно е да се промени мястото на пребиваване.

В кариерата на представителите на този знак на зодиака се очакват промени. От доста време искате да отидете в друг отдел, или да започнете нов проект? Моля! Мечтаете за собствен бизнес и начален капитал-Нова възможност да сбъднете мечтата си.

Близнаци
Още от първите дни на октомври представителите на този зодиакален знак ще работят много. Но такова упоритост ще донесе плодове през втората половина на месеца. Резултатът може да се изразява в повишение, или допълнителна печалба.

Възможно е да срещнете половинката си, която сте очаквали през целия си живот. Или може би просто ще разберете, че този човек е бил наоколо дълго време, но не сте разбрали, че е той. Месецът ще донесе яснота в отношенията и ясно разбиране за това къдеще се намирате следващия.

Рак
Октомври-2018 г.

е решаващ за Рак като цяло и е много добър, има само две опасности – да надценят силите си и да подценят противниците си. Тази ситуация е еднакво важна за работохолиците и за романтиците.
Месецът ще донесе нови познати, както и нови идеи, които в бъдеще ще се превърнат в добър доход. В края на октомври е възможно пътуване, което ще ви хареса.

Лъв
През октомври представителите на този знак на зодиака ще преобърнат планини, ще достигнат върховете и ще получат добра печалба от дейността си. Това може да бъде предотвратено само от конфликт, който ще се прояви ясно този месец.

Втората половина на октомври за активните Лъвове е посветен на дома, личните дела, финансови планове, придобивки! През октомври, както цялата есен, ще бъдете заети с много вътрешна работа, подготовка на големи проекти, участие в значими събития, както и лични въпроси. Опитайте се да дадете на близките си време!

Дева
Дева често се страхуват да направят първата крачка, опасявайки се от отказ на някой. Октомври е най-добрият период за промяна на тази ситуация и премахване на страховете. Време е да погледнете този „дракон“ в очите и да не се страхувате.

Ще има промени, а ако решите за тях, всичко ще се случи по най-добрият начин за вас. И основният съвет: Не се заблуждавайте, спрете вашите негативни мисли и се опитайте да търсите позитивни във всяка ситуация!

loading...