Таро прогноза за всички зодии за месец септември от известната астроложка Анжела Пърл

Колко бързо минава лятото! Но не се разстройвайте, защото септември, въпреки че е есенен месец, е толкова топло и уютно, както през лятото. И този път промяната винаги...

2003 0

Колко бързо минава лятото! Но не се разстройвайте, защото септември, въпреки че е есенен месец, е толкова топло и уютно, както през лятото. И този път промяната винаги е добра, защото без нея не бихме могли да променим живота си към по-добро.

И днес ще ви представим Таро прогнозата за септември за всички зодии от Анжела Пърл.

Всичко за любов, финанси, здраве и кариера!
Таро прогнозира за септември от Анжела Пърл

Прогнозите на Анжела Пърл винаги са верни.

И въпреки че има славянски корени, тази жена живее в Австралия. Тя владее руски и английски, така че нейните клиенти са много успешни хора от различни страни. Анжела е чест гост на международни астрологични конференции, които се провеждат в Австралия, САЩ и Европа.

Ще ви предложим тук и видеа към всяка зодия, които за съжаление са на руски и не са преведени, но все пак който разбира, би могъл да се възползва!

Таро прогноза за септември 2018

Овен

Първият месец на есента ще задоволи огнения Овен с промени. За да построите нов живот, трябва да унищожите стария. През септември за всичко това ще имате много енергия и ще имате голямо желание да промените нещо. И това важи не само за работата и структурата на живота, но и за сферата на отношенията.

Септември е страхотно време да започнете нещо ново, време за вземане на важни решения за живота. Здравето ще бъде силно през целия месец. С финансите също всичко ще бъде наред. И през септември Овен ще очаква да му се изпълни желание.

Телец

За Телец през септември ще бъде много скромен и по-добре да водят сметка на парите си. Ситуацията с парите ще бъде сложна, трудно ще можете да поемете текущите разходи, но по-добре е да не използвате кредити.

До края на месеца Телецът го чакат и добри новини, които ще го развеселят и ще останат в съзнанието му за дълго време. Може би ще чуете дългоочакваното предложение за брак, или ще научите за бременност, или ще получите покана за работа, за която отдавна сте мечтали. Във всеки случай, новините ще бъдат приятни и ярки!

Близнаци

През септември, Близнаците ще бъдат в процес на сбогуване с нещо старо, остаряло. Това може да е връзка, работа и болест.
Сега е време да продължат напрред. Съвет за този период: зачитайте миналото си и не се страхувайте да продължите напред. С финансите всичко ще бъде наред. До края на месеца, нерешителният Близнак най-накрая се определи и ще може да установи личния си живот най-добрият начин за него и неговия партньор.

Рак

Ако още не сте се осмели да си купите някои големи скъпи неща, независимо дали това е кола или хладилник, трябва да знаете, това е най-подходящият момент за придобивки. Всички пари от септември ще текат към вас като река! Вярно е, че разходите също ще са страхотни, но в крайна сметка няма да останете на червено.
Представители на този зодиакален знак активно ще установят взаимоотношения със семейството и приятелите, тъй като семейството ще бъде тихо убежище за тях и надеждна подкрепа. Някои Раци ще си вземат почивка и ще прекарат в компанията на най-близките си хора, така че не само ще изградят доверие и топла връзка с тях, но и ще могат да се възстановят.

Лъв

Таро прогноза за септември за Лъв: Препоръчваме да поемете със силни ръце и да се настроите към работния ритъм. Не завиждайте на тези, които вече са били на почивка. Времето за почивка е точно зад ъгъла, но първо трябва да завършите работата си в миналото.

loading...