Таро прогноза за юли 2018 от известната астроложка Анджела Пърл за всички зодии

Подготвили сме за вас таро прогноза за юли 2018 г. от астролога и таролога Анжела Пърл. Подробности за всеки знак на зодиака! Анжела е много позитивна, дори ако...

1644 0

Подготвили сме за вас таро прогноза за юли 2018 г. от астролога и таролога Анжела Пърл. Подробности за всеки знак на зодиака!

Анжела е много позитивна, дори ако прогнозата има неприятни мигове, тази жена винаги ще ви каже как да избегнете проблемите.

Овен

Първото нещо, което Овен ще срещне през юли, е промяната. И то на всички фронтове!

През първата половина на месеца очаквайте финансов успех. Тези, които търсят работа, ще я открият, бизнесмените ще получат неочаквано, но много приятно предложение за пари. И разбира се, ще има много възможности и почти всички от тях ще бъдат много успешни.

От средата на юли за Овен ще започне нов период в живота.

Назад ще останат всички ненужни и излишни прорблеми, а напред ще излезете на светлина и с удоволствие! Така че през юли Овен ги очаква доста интересен месец на трансформация и промяна, и за по-добро!
Телец

През юли 2018 г. Телец очакват последни преди почивката. И може да успеят с всичко: Да завършат ремонта, да завършат проекта или да изкарат изпит. Във всеки случай – не спирайте: почти сте там!

От средата на месеца ще ви бъде отправено творческо предложение. Слушайте: какво ви харесва, какво можете да направите, защото Телецът е знак за талант. Намерете интересна идея и започнете нов проект смело. През юли той просто е обречен на успех.

И знаеш ли, ако започнете нещо през юли, то ще се сбъдне!

Близнаци

През юли във връзка с финансирането ще бъдете в положителна територия. Не можете да се притеснявате за пари, тъй като те ще тичат към вас.

Това, което планират Близнаците през юли, със сигурност ще се сбъдне!

Прекрасните, съгласувани и разумни Близнаци няма да извършат неразумни действия, защото през юли те ще разчитат на опита от миналото и знанието. Това в личния ви живот, което е необходимо, е да станете по-реалистични и да не се движите в облаците.

Рак

Честит рожден ден, скъпи Раци – това е вашият месец! От самото начало на месеца Ракът го очаква светкавична промяна. И ако смятате, че на 13 юли затъмнението във фазата на Рака ще донесе негативи, съмнения за промените не са необходими.

През юли Раците ще бъдат там, където се чувстват много добре. На място, където се чувстват като истински кралици и царе.

Този месец ще бъдете запомнен от романтични приятни мигове и реализиране на вашите планове. Също така е възможно да чуете за бременност на ваш близък. Или някой нов ще влезе в живота ви: нова връзка, нова работа … Във всеки случай това ще бъде нов цикъл в живота ви: нещо или някой ще дойде в живота ви.

Лъв

Лъв се съветва да се вписва в положителните, а не в тъжните спомени на бившата любов. Тогава съдбата ще ви даде море от ярки събития, романтични срещи и истински приятели.

Вече от средата на месеца емоциите ще победят. Дългоочаквано пътуване, радостно събитие, празник, съдбоносно предложение – нещо приятно със сигурност ще пробиете в живота ви.

До края на месеца очакваме промени. В допълнение, това е много благоприятен период, за да се отървете от всички проблеми, които ви пречат. Например, по това време е добре да започнете диета и да отслабнете.

Дева

Юли е месец на затъмнения. Много от Девите ги чакат промени в работата, кариерата или професията. И някои може би ще сменят кръга на общуването.

Във финансово отношение Дева трябва да бъдат много внимателни. Въпреки че това може да бъде свързано с екскурзия до морето. Ето защо е вероятно разходите да бъдат приятни. И за да избегнете ненужните разходи, планирайте бюджета си буквално от първия ден на месеца.

loading...