Таро прогноза за юни-2018 г. за всички зодии от известния астролог Ангела Пърл

Овен През юни активният Овен ще реши много въпроси в работата и любовта. Началото на месеца ще започне с приемането на сериозни решения по отношение на бизнеса или...

1452 1

Овен

През юни активният Овен ще реши много въпроси в работата и любовта. Началото на месеца ще започне с приемането на сериозни решения по отношение на бизнеса или обучението, но въпросите, свързани с отглеждането на деца, ще изискват вашето внимание. Въпреки това, независимо от това как се е появила ситуацията в началото и в средата на месеца, ще се справите и всичко ще се окаже най-благоприятно за вас.

Телец
Не се страхувайте да правите нови стъпки, не измисляйте проблеми на еднакво място – смело напреднете, ще успеете!

Близнаци

Юни за Близнаците с всичките си ситуации буквално ще им каже, че е време да създадат нещо креативно. Това може да е бизнес, семейство или събиране на някои документи.

Картата им е „Кралят на мечовете“ и показва, че Близнаците трябва да вземат решение. Не се страхувайте да поискате съвет. Ще ви трябва поддръжка.
Това е времето, когато можете да направите правилния избор, стъпване напред, за да посрещнете съдбата си. Вие ще спечелите, най-важното е да вярвате в него!

Рак
За семейните Раци, юни ще започне с изненада. Нова работа, нова любов, нов дом … Всичко това, което искате с цялото си сърце – това може да се случи, ако сте търпеливи и старателни, вашето желание ще се предоставя, не се изключва среща с човек, който иска да ви помогне!.

И това е добър период, за да се откажете от всякаква зависимост. Пушенето, алкохолът, напразното седене в социалните мрежи – изхвърлете всичко, през юни определено ще сполучите!

Лъв
За огнения Лъв, юни ще бъде месец на контрасти. Каквото и да се случи – слушайте интуицията си! Защото само вие знаете и се чувствате как да го направите. През първия летен месец си струва да се грижите за вашето здраве – да се откажете от лошите навици и да преминете на по-малко калорични ястия. Би било добре да се спортува: колоездене, плуване в басейн или на открито, бягане.

Изчакайте за период на релаксация. По-добре е да спрете сега. В крайна сметка ще бъдете доволни.

Дева

Миналия месец Дева бяха много нервни и притеснени за нищо, така че през юни е необходимо възможно най-малко да се мисли за лошото и да се наслаждавате всеки ден, изпълнен с чудотворни събития. И чудеста ще се сбъдват! Един месец на щастие за красивата Дева и всички желания ще се сбъднат. Ще получите предложение, което изисква размисъл. Но не се осланяйте факта, че не сте работили, тъй като има много други положителни аспекти. Успехът ще ви изпревари във всеки случай. И не се притеснявайте, няма да загубите нищо. С финансите всичко ще бъде наред.

Везни

loading...


Коментари

1 comment

  1. Севинч Кадир Стефанава Отговор

    кода коментирам немога да влизам че да си видя зодиите