ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ:

Септември е време на промяна и за да бъдат те към по-добро, струва си да се вслушаме в старшата Аркана от прогнозата на Таро. Съветите за всеки зодиакален...

890 0

Септември е време на промяна и за да бъдат те към по-добро, струва си да се вслушаме в старшата Аркана от прогнозата на Таро. Съветите за всеки зодиакален знак на Анжела Пърл ще ви помогнат да избегнете неприятностите и ще се превърнат във водеща светлина за тези, които не искат да попаднат в капаните на съдбата.

Овен

В началото на септември Овенът ще има труден избор показва картата „Влюбените“, което ще определи бъдещата посока на дейност.

С тази Аркана в началото на септември е важно да се определят правилните приоритети, за да се развивате активно в избраната посока. Картата в прогнозата е предупреждение, че вземането на решения трябва да бъде информирано и независимо.
„Императорът“ символизира силата и късмета, но Овенът не трябва да забравя, че важният компонент на успеха не е импулсивността, а вниманието и отговорността. От 15-ти Овенът може да получи примамлива оферта в бизнес среда и да покаже знанията си, за да постигне нова позиция, както и да подобри финансовото си състояние.

Арканата „Звездата“ в прогнозата показва на Овен, че няма да има пречки, които не биха могли да бъдат преодолени. С тази Аркана можете спокойно да отидете там, където сърцето ви вика, без суетене и бързане. В края на месеца късметът ще бъде на страната на Овен; няма нужда да се страхувате да направите първата крачка към мечтата си.

Телец

Картата „Магьосникът“ показва на Телец, че от 1 септември благодарение на постоянството и решителността, ще може да постигне всичко, което е било планирано. Важно е да започнете позитивно месеца, така че да нямате затруднения до края на есента. Телецът може дори да движи планини, ако намери хармония между съзнанието и емоциите. Такъв баланс ще предпази от ненужен риск и пропуски.

В средата на месеца картата „Висшата жрица“ Телецът показва, че трябва да използва интуицията си и да се опита да не бърза с нещата. В живота могат да настъпят промени и те ще бъдат положителни, ако Телецът може да устои на прибързани решения. С тази карта са възможни и новини на личния фронт, а тези, които търсят партньор, могат да се възползват от любовни конспирации.

Арканата „Луната“ се отнася до вътрешни страхове и притеснения, които пречат на щастливия живот. Възможно е Телец да се съмнява и да не може да стъпи в неизвестното, страхувайки се от провал или беда. Съветът на картата е да вярвате в себе си и да слушате вътрешния си глас. С негова помощ ще бъде възможно да се избегнат капаните, зададени от съдбата.

Близнаци

За Близнаците Арканата „Страшният съд“ посочва приключването на трудностите. В началото на септември ще бъде възможно да се справят с неприятности, свързани с бизнес сферата на живота, включително да се сложи край на съдебните спорове. Картата също така показва страхотно време, когато можете да се освободите от влиянието на манипулатори.

С картата „Светът“ Близнаци ги очакват приятни изненади. Арканата символизира успешното приключване на делата. От 15 септември Близнаците ще могат да преминат на нов етап в живота, да започнат нов проект или да реализират друга идея.

Арканата „Силата“ в прогнозата показва завършването на месеца. Според тази Аркана успехът ще дойде при онези, които честно работят за благополучието си и не се опитват да спечелят богатство и просперитет чрез измама. Съвет на картата: да поддържате хармония във всичко и да не се опитвате да ускорите изтичането на времето. В живота всичко се случва между другото и понякога е нужно просто да изчакате известно време, без да предприемате никакви действия, след което да получите награда.

loading...