Тази необичаен тест ще разкрие много за вашата представа за живота

test

Едно от основните правила на този тест е да напишете това, което чувствате и което първо ви идва на ум. Не е проблем, ако имате еднакви отговори на...

441 0

Едно от основните правила на този тест е да напишете това, което чувствате и което първо ви идва на ум. Не е проблем, ако имате еднакви отговори на различни въпроси. Не четете всички въпроси наведнъж! Отговаряйте на въпросите един по един и не бързайте. Не минавайте на следващия въпрос, ако все още сте не сте отговорили на предишния. Е, ако имате химикалка и лист хартия пред себе си, тогава нека да започнем!

1. Съзерцавате морето – какво мислите? Съсредоточете се само върху първото ви впечатление. Можете да затворите очи, за да го почувствате по-добре…

2. Вървите през гората и поглеждате към земята. Напишете какво чувствате.

3. Какво чувствате, когато гледате летящи чайки? Нормално е, ако в този случай имате бърз отговор.

4. Какво ще кажете за стадо коне? Напишете първото нещо, което ви идва на ум, не мислете прекалено дълго.

5. Вие сте в пустинята и стоите зад стена с малък отвор, през който виждате оазис. Какво ще направите? Не пишете само за своите мисли и чувства, а се съсредоточете върху това, което бихте направили в тази ситуация.

6. Все още сте в пустинята, напълно изтощени, и изведнъж виждате кана с вода. Отново напишете какво бихте направили. Дори вашият отговор да звучи банално, все пак го напишете.

7. Изгубили сте се в гората през нощта и виждате светлините на някаква къща. Напишете какво ще направите.

8. Вие сте в мъглата. Съсредоточете се върху действията си в тази ситуация и как бихте се държали.

loading...