Тази нощ е възможност да пренапишем нашата парична съдба!

Обичате ли парите? С искрена, чиста любов? Готови да го признаете открито? Не искате да се разделяте с тях в мъка или радост? Готови сте да им бъдете верни, и да живее с...

887 0

Обичате ли парите? С искрена, чиста любов? Готови да го признаете открито? Не искате да се разделяте с тях в мъка или радост? Готови сте да им бъдете верни, и да живее с тях през целия си живот?

Ако не, тогава не ме питайте, защо те не идват при вас, или не са достатъчно.

Работата е там, че понякога парите са несподелена любов. Те ще ви обичат, или не. И в този случай не е възможно да имате „любовен роман“, или дълга и легитимна връзкща от гледна точка на вашата съдба.

Обичате ли себе си? Смятате ли се за важни? Знаете ли личната си мисия и цел? Искам да кажа, не хипотетични и неясни думи на тема „Моята мисия „За да доставям разни неща, или да създавам хармония в света“ Знаете ли каква е текущата ви роля в света, какво точно и в какво трябва да създадете и колко пари трябва да направите точно това, което ви е дадено по рождение, вашето тяло и вашата безсмъртна душа?

Щастливи ли сте?

Ако не – тогава несподелената любов е вашата съдба и мисия. Те ще ви обичат, и не. И в този случай, съдбата ви има малък шанс да се развие и да ви представи всички подаръци, които има.

Каквато и да е вашата крайна цел, като парите, които получавате и свободата на творчеството и реализирането на мечтите.

loading...